Va apărea un film animat despre trupa Spice Girls

Managerul "fetelor Spice" a confirmat într-un interviu acordat publicației Billboard că pe lângă turneul de reuniune mai urmează și alte surprize, scrie infomusic.ro.

Spice Girls vor susține mai multe concerte în Marea Britanie, iar Jess Glynne va cânta în deschidere. Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Horner și Melanie Chisholm sunt nerăbdătoare să se reîntâlnească cu publicul. Printre orașele unde vor avea spectacole, putem enumera Edinburgh, Bristol și Glasgow, acestea urmând să aibă un show impresionant, pe stadionul Wembley pe 15 iunie. Victoria Beckham nu le va însoți.

Managerul Simon Fuller a declarat: "Urmează să facem o groază de lucruri interesante. Vom produce un film animat și avem alte plănuri pe care le vom dezvălui pe viitor."

Acesta a mai menționat că nu se aștepta ca vestea revenirii trupei Spice Girls să aibă un impact atât de mare. Totuși formația a fost un adevărat fenomen în anii ’90, așa că fanii tineri de atunci abia așteaptă să își revadă trupa preferată.

Spice Girls s-au reunit ultima oară în 2007 și au plecat într-un turneu internațional, având în total aproape 50 de showuri. Victoria Beckham le-a însoțit. Totuși în ceea ce privește concertele care vor avea loc în 2019, Posh nu le va însoți, însă a declarat pe rețelele ei de socializare că le susține și le dorește mult succes.

Conform publicației The Sun, promoterii le-au oferit o serie de concerte în America de Nord, însă acestea au refuzat oferta de teamă că vor petrece prea mult timp în turneu.

Dacă înainte aveau mai puține responsabilități, acum Geri Halliwell, Mel B, Emma Bunton și Melanie C au familii și nu pot petrece prea mult timp departe de cei dragi. Totodată, Mel B este și în juriul emisiunii America's Got Talent și toate patru se gândesc să își relanseze carierele solo.