Universul Transformers ar putea fi relansat

Chiar şi după nesatisfăcătoarea evoluţie a lui Transformers: The Last Knight (după încasări şi cronici), franciza nu a fost abandonată de studiourile Paramoun.

O arată şi recenta declaraţie a producătorului Lorenzo di Bonaventura, care, citat de publicaţia japoneză Cinema, a confirmat producţia unui nou film Transformers – al şaselea din serie. În acelaşi discurs, producătorul a admis că se lucrează şi la un sequel al lui Bumblebee, menționează cinemagia.ro.

Ideea relansării universului Transformers după The Last Knight a fost alimentată de succesul neaşteptat al lui Bumblebee, primul film al francizei ce nu a fost regizat de Michael Bay (care a rămas ca producător). Filmul, cu Travis Knight la cârmă şi Hailee Steinfeld în rol central, fost lăudat de critici şi de fani şi a generat încasări de 460 milioane de dolari la box office-ul internaţional, la un buget de producţie de aproximativ 135 milioane.

Despre noul film Di Bonaventura a spus că se va încadra „într-un nucleu de filme a căror acţiune va fi plasată după evenimentele din The Last Knight”. În Bumblebee 2, a mai spus producătorul, va apărea şi Optimus Prime.

source:Cinemagia.ro
0