Ultimele zile în care poți susține Festivalul Moldo Crescendo

Au mai rămas 4 zile în care puteți susține Festivalul de Muzică Clasică Moldo Crescendo, care în acest an o să ajungă la Chișinău, Bălți și Cahul și alte câteva orașe din România. Concertele din Bălți și Cahul sunt cu intrare liberă. Donațiile se pot face aici!

La a 4-a ediție, Moldo Crescendo continuă să aducă muzica clasică mai aproape de oameni prin concertele lor în care explică și cântă muzică clasică. Își doresc ca acest festival să fie susținut și dorit de oameni, din această cauză, deja al patrulea an consecutiv, organizează campanii de colectare de fonduri prin care cer implicarea societății civile. 

Banii se vor duce la organizarea festivalului, chiria sălilor, transport național și internațional, cazări, mese, etc. Dacă ai donat sau îi susții distribuind articole și materiale de pe pagina lor de facebook.

Îți poți seta această poză de cover, sau o poți distribui în news-feed-ul tău, indicând acest link.

La fel, cei de la Moldo Crescendo oferă un cadou celor mai mai susținători, o violă pe care o vor vopsi muzicienii festivalului, și vor adăuga autografele lor, pe ea. Pentru acest instrument, care poate servi ca un bun element de decor, trebuie să donați minim 500 lei (RONi) la campania lor de crowdfunding. 

Urmăriți pagina lor de facebook pentru detaliii!

source:Afisha.md
0