Twenty One Pilots prezentă povestea a doi fraţi în noul clip My Blood

Twenty One Pilots s-a întors din incursiunea într-un univers SF pentru a ne prezenta povestea a doi fraţi în noul clip "My Blood". Piesa începe cu aceleaşi ecouri de indie pop cu bas dansabil, dar de această dată cu un mesaj mai sentimental. Urmăreşte noul clip în articol.

În "My Blood" îi vedem pe cei doi fraţi crescând, cu şotiile clasice ale celor mici, cu greşelile şi păcatele adolescenţei. Eternii aliaţi şi buclucaşi, cei doi sunt diferiţi, dar foarte uniţi. Îmbrăcaţi în schelete de Halloween şi victimă de bullying la liceu, fraţii sunt mereu acolo unul pentru altul. Trauma care se tot repetă în fundal este cea a mamei în spital, iar fraţii trebuie să se descurce singuri.

Trupa Twenty One Pilots apare în clip ca act muzical invitat la o petrecere de liceu, de adolescenţi, când părinţii nu sunt acasă. Povestea ia o întorsătură tristă când unul dintre fraţi este bătut cu o bâtă de baseball, iar cel mic îl salvează pe cel mare.

Cine priveşte clipul cu atenţie îl descoperă în rol de tată alcoolic al fraţilor pe Tyler Joseph, solistul trupei. După ce vizionezi acest videoclip de câteva ori vei realiza că aceşti băieţi sunt de fapt faţete ale aceleiaşi persoane. Un caz clasic de "Fight Club", cu o identitate duală a unei persoane.

Băiatul timid a creat un "frate mai mare", mai solid, mai curajos şi o influenţă pozitivă în viaţa sa. A creat un alter ego care îl apere, să îl ajute şi să îl ghideze prin viaţă. Clipul a fost bine primit de public, cu 3.5 milioane de vizualizări în 2 zile.

Acest single a sosit odată cu noul album, "Trench", care ne-a oferit deja o trilogie video în ultimele luni. Începea curajos cu "Jumpsuit", urmat de cripticul "Nico and the Niners" şi totul devenea clar în "Levitate". Acţiunea se petrecea într-un univers distopic, similar cu cel din "The Handmaid's Tale".

Twenty One Pilots va promova noul release în cadrul lui "Bandito Tour", care porneşte în America de Nord pe 16 octombrie, cu un concert în Nashville, Tennessee. Urmează opriri în Australia şi Mexic. Anul viitor băieţii ajung şi în Europa în februarie, cu concerte în Rusia, Finlanda, Polonia şi Italia.