Toy Story 4 este al cincilea film Disney cu cele mai mari încasări

Sequel-ul este aproape de încasările remake-ului live action Aladdin; relansarea lui The Lion King are însă un avans considerabil.

Dominația la box office a Disney atinge noi culmi. Animația Toy Story 4 a devenit al cincilea film lansat de companie în acest an ce a trecut pragul miliardului de dolari, scrie cinemagia.ro.

Disney devine astfel primul studio ce se poate lăuda cu un astfel de nivel al succesului la box office, venit din partea a cinci producții diferite, într-un an.  

Toy Story 4 s-a lansat în luna iunie și a intrat recent în clubul miliardarilor (cu 1.001 miliarde de dolari, potrivit boxofficemojo.com). Celelalte patru producții Disney din acest top sunt - în ordinea încasărilor – Aladdin, cu 1,035 miliarde de dolari, Captain Marvel, cu 1,128 miliarde, The Lion King, cu 1,346 miliarde și Avengers: Endgame, cu 2,795 miliarde de dolari.

Producția de familie cu vocile lui Tom Hanks și Tim Allen a fost extrem de bine primită și de critici. A încasat 238 milioane de dolari numai la debutul internațional și a depășit cifrele lansării lui Incredibles 2 din 2018, de 235,8 milioane de dolari.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.  

source:Cinemagia.ro
0