Top-11 obiceiuri culinare neștiute ale vedetelor de peste Ocean

Se pare că vedetele au obiceiuri culinare neștiute, unele apreciind anumite preparate atât de tare încât nu trece o zi fără să se răsfețe cu ele. Printre acestea se numără Jennifer Garner, Cindy Crawford, Rita Ora și Victoria Beckham.

1. Cindy Crawford

Modelul a declarat de curând că nicio zi nu este completă fără „orice fel de salată” și cel puțin o ceașcă de ceai verde.

2. Diddy

Mogulul și rapperul Diddy a mărturisit că pune sos de mere peste toate mâncărurile.

3. Jennifer Garner

Actriță și mamă a trei copii, Jennifer își face timp în fiecare zi pentru a-și prepara un smoothie ce conține ciocolată, nucă de cocos, colagen, pudră de proteine, semințe de chia și lapte de migdale.

4. Rita Ora

Întotdeauna mănânc ouă cu somon la micul dejun. Nu mănânc niciodată altceva”, a declarat artista. „Pe parcursul zilei nu mănânc deloc pâine, ci doar pui, legume și beau multe sucuri și apă”, a completat Rita Ora.

5. Martha Stewart

Deși face o varietate de preparate în fiecare zi, unul singur nu se schimbă niciodată. Și acesta este băutura ei. „Bem suc verde în fiecare dimineață”, a afirmat ea. În el pune spanac, țelină, pătrunjel, mentă și un fruct (mango, papaya sau pară).

6. Victoria Beckham

La sfatul medicului dermatolog, Victoria a încorporat pește bogat în omega 3 în dieta sa zilnică. Așa că, acum ea consumă somon zilnic, fără excepție.

7. Kim Kardashian

Starul TV a dezvăluit că mănâncă zilnic o salată chinezească ce conține pui și mango.

8. Chrissy Teigen

Mănânc câte un branzino acoperit cu usturoi pe zi. Câteodată doi. Știu, nu mă pot opri. Este o problemă”, a scris modelul pe Twitter, dezvăluind astfel afinitatea ei pentru pește gătit la cuptor.

9. Eva Mendes

Deoarece actrița se gândeșre că mâncarea este combustibil pentru corp, nu are nicio problemă în a combina mai multe preparate odată. „La prânz de obicei mănânc somon și orez sau quinoa și încerc să includ și o salaltă. Mănânc același lucru și la cină”, a mărturisit ea.

10. Mariah Carey

Artista a declarat că oricine ar urî dieta ei. „Este foarte greu. Tot ce mănânc este somon norvegian și capere, în fiecare zi”, a afirmat Carey.

11. Bella Hadid

Modelul a dezvăluit că mănâncă zilnic brânză pe grill, o cană de cartofi prăjiți și puțin ketchup.

source:unica.ro
0