The Motans și-a lansat ultima piesă „Jackpot”

The Motans vrea să câștige "Jackpot"-ul cu o piesă despre de fluturi în stomac și o dragoste neîmpărtășită. Single-ul este extras de pe primul album al artistului de peste Prut, intitulat „My Gorgeous Drama Queens” și lansat de curând.

The Motans a lucrat la piesă împreună cu Marcel Botezan și Sebastian Barac și "am încercat să abordăm împreună un alt stil, care se potrivește mai mult cu starea și mesajul piesei", declară artistul, care le mulțumește lui Bogdan Păun și lui Alexandru Mureșan pentru entuziasmul și munca depuse pentru a crea și realiza videoclipul.

De altfel, clipul transmite un mesaj la fel de puternic ca versurile: "M-am implicat și eu la scrierea scenariului. Am vrut să arătăm dragostea ca pe ceva murdar, dar fără de care oamenii sunt goi pe dinăuntru (culoarea albă). Personajul principal este nevoit să se piardă în toate păcatele lumii ca să se curețe de această murdărie și să uite o dragoste care, cu părere de rău, nu a fost reciprocă. Într-un final, personajul principal rămâne singur, cu sufletul distrus și pustiu, dar alb imaculat".

Denis Roabeș, a.k.a. The Motans, spune că a ascuns în "Jackpot" foarte multe simboluri cu caracter personal, dar, cu toate astea, crede că va ajunge la sufletele ascultătorilor.

source:myzutv.ro
0