The Incredibles 2 are încasări mai mari decît primul film

Chiar dacă au trecut 14 ani de la primul contact al publicului cu extraordinara familie Parr, interesul acestuia nu s-a diminuat, iar continuarea aventurilor lui Mr. Incredible și Elastigirl – care au adăugat echipei încă un membru, și el plin de surprize – a atras în cinematografe suficienți spectatori pentru a ridica nivelul încasărilor peste cel al peliculei originale.

Potrivit BoxOfficeMojo.com, Incredibles 2 a obținut, internațional, din vânzarea biletelor, 646,8 milioane de dolari, față de cele 633 milioane la care a ajuns The Incredibles în 2004 (calculul a luat în considerare și inflația). Incredibles 2 a avut un debut de 182 de milioane de dolari în box office-ul nord-american și se află acum pe locul doi în clasamentul filmelor cu cele mai mari încasări ale ultimei săptămâni în Statele Unite (unde s-a lansat pe 15 iunie).

În topul celor animațiilor cu cele mai bune încasări ale tuturor timpurilor, Incredibles 2 se află pe locul 24, surclasat de Coco (locul 15), animația anului trecut recompensată cu două premii Oscar.

source:Cinemagia.ro
0