The Chemical Brothers au lansat un nou videoclip - Got To Keep On

The Chemical Brothers continuă colaborarea cu regizorii Michel și Olivier Gondry pentru noul videoclip ”Got To Keep On”. Explozia de culoare și energie din video captează cu fidelitate vibe-ul acestui single.

"Got To Keep On" se regăsește pe cel de-al 9-lea album de studio The Chemical Brothers, "No Geography". Discul este programat să apară pe 12 aprilie, scrie infomusic.ro.

Tracklist "No Geography" - The Chemical Brothers:

1. "Eve Of Destruction"
2. "Bango"
3. "No Geography"
4. "Got To Keep On"
5. "Gravity Drops"
6. "The Universe Sent Me"
7. "We’ve Got To Try"
8. "Free Yourself"
9. "MAH"

Albumul anterior The Chemical Brothers, "Born in the Echoes", a fost lansat în iulie 2015. Discul a debutat pe prima poziție în UK Albums Chart, pe locul al 2-lea în topul albumelor din Elveția și Belgia și pe locul 73 în clasamentul US Billboard 200. Pe acest album este inclusă o colaborare cu Beck, pentru piesa "Wide Open", ce beneficiază de un videoclip inedit produs de John Madsen și regizat de Dom & Nic. Vizualul o prezintă pe actrița și balerina de origine japoneză Sonoya Mizuno.

Duo-ul The Chemical Brothers și-a început activitatea în 1991, fiind promotori ai stilului big beat. Îmbinând muzica dance cu rock-ul și rap-ul, grupul și-a crescut baza de fani de la un an la altul. De-a lungul celor 25 de ani de carieră au avut 6 albume poziționate în fruntea topurilor britanice, având în palmares și un premiu Grammy pentru "Best Rock Instrumental Performance". Trupa a primit, de asemenea, oferte de a mixa pentru Oasis, The Stone Roses, Fat Boy Slim și Kylie Minogue.

The Chemical Brothers a concertat în 2016 la București. Duo-ul a fost unul dintre headlinerii festivalului Summer Well.