Shia LaBeouf și-a schimbat aspectul ca să semene cu tatăl său

Shia LaBeouf a îmbătrânit, suferă de calviţie şi e de nerecunoscut. Tranformarea fizică a actorului a fost creată pentru a-l ajuta să joace cât mai bine rolul tatălui său în "Honey Boy", un biopic regizat de Alma Har’el.

Starul are ambiţii mari cu acest rol - el a scris scenariul filmului care prezintă relația pe care a avut-o cu tatăl său. 

Jeffrey Craig LaBeouf, dependent de alcool şi de heroină, a dus o existenţă haotică, în care îşi câştiga traiul făcând pe clovnul. Titlul filmului, "Honey Boy", este inspirat de porecla pe care acesta i-a pus-o fiului său. 

Într-un interviu publicat în aprilie de Equire, Shia LaBeouf a declarat că e conştient că se va spune că încearcă să se folosească de tatăl său. "Tata m-a ajutat mult, iar moştenirea lui a fost una emoţională. N-a fost aşa de înfricoşător. El mi-a dat substanţă. Tatăl meu m-a binecuvântat în felul ăsta", a spus actorul.

Daily Mail a publicat două imagini surprinse marţi pe platoul de filmare din Los Angeles, unde talentatul actor, aflat într-o pauză, a fost zărit cu proteza abdominală la vedere.

Shia LaBeouf îl întruchipează pe tatăl lui la maturitate, iar Lucas Hedges îl interpretează la o vârstă mai fragedă. Pentru a semăna cât mai bine cu Jeffrey, Shia a folosit o proteză în zona abdomenului care să creeze impresia că are burtă, iar pe cap a purtat o perucă.

Povestea prezentată în "Honey Boy" se întinde pe parcursul a zece ani şi cuprinde detalii din copilăria lui Shia, când făcea primii paşi în actorie, şi prezintă relaţia lui fragilă cu Jeffrey din timpul celor zece săptămâni de tratament la care acesta a fost obligat de instanţă, anul trecut. 

source:Eva.ro
0