Sezonul 7 al serialului Orange Is the New Black va fi ultimul

După 5 ani și 6 sezoane, mult îndrăgitul serial „Orange Is the New Black” se pregătește de final. Netflix a anunțat că serialul va difuza ultimele sale episoade în 2019, atunci când va fi lansat sezonul 7.

În plus, pe pagina de Facebook a serialului, a apărut un filmuleț emoționant cu protagonistele care ne-au făcut să râdem și să plângem alături de ele în toți acești ani.

Alături de „House of Cards”, serialul „Orange Is the New Black” a reprezentat unul dintre primele succese Netflix în ceea ce privește titlurile originale. A marcat totodată un pas imens pentru diversitate și reprezentare corectă, a ridicat problema închisorilor, precum și a violenței din partea poliției, violenței împotriva comunității LGBTQ și nu în ultimul rând, problema rasismului.

În tot acest timp, OITNB a fost răsplătit cu 4 premii Emmy și nenumărate nominalizări atât la Emmy, cât și la Globurile de Aur. Serialul a primit de asemenea două premii GLAAD Media Awards pentru modul în care a portretizat personajele LGBTQ. În 2014, Laverne Cox a fost nominalizată pentru cea mai bună actriță – invitată specială într-un serial dramatic pentru rolul lui Sophia Burset și a devenit prima persoană trans care a fost vreodată nominalizată la această categoria.

Veștile au dezamăgit fanii și așa cum au preconizat în filmulețul distribuit, au stârnit valuri de lacrimi și suspine. Urmărește mai jos filmulețul de adio:

„Nu veți fi dezamăgiți de sezonul 7. Va fi un sezon de neuitat și vă vom oferi totul și chiar mai mult decât v-ați fi dorit vreodată”, a spus Uzo Aduba, actrița care o interpretează pe Suzanne Warren.

source:Glamour.ro
0