Selena Gomez a fost internată într-o clinică de psihiatrie

Cântăreaţa a fost spitalizată după două episoade de cădere nervoasă suferite în ultimele două săptămâni. În prezent, ea se află într-o clinică pentru tratarea tulburărilor mintale.

Selena Gomez a primit în două rânduri tratament de specialitate după ce a suferit de fiecare dată o cădere psihică, la câteva săptămâni după ce în presă au apărut informații că Justin Bieber s-a căsătorit cu Hailey Baldwin, anunță TMZ.

Primul episod a avut loc în ultima săptămână din luna septembrie, la locuința vedetei în vârstă de 26 de ani. Ea a fost internată atunci la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, după un episod depresiv provocat de rezultatele proaste ale unor analize sangvine. Artista a fost supusă unui transplant de rinichi anul trecut, iar analizele au indicat un număr alarmant de mic de leucocite în sânge, a declarat o sursă pentru TMZ. 

După câteva zile, Selena Gomez a ieșit din spital, dar a fost internată din nou după ce alte analize sagvine au avut aceleaşi rezultate proaste, motiv pentru care aceasta a făcut o cădere nervoasă, având şi atacuri de panică. Ea a fost mutată apoi într-o clinică psihiatrică de pe coasta de Est a Statelor Unite, unde este ținută sub supraveghere, scrie site-ul citat.

Selena Gomez a mai fost internată și în 2014 într-o clinică de dezintoxicare. Cu câteva zile înainte, vedeta le-a mărturisit fanilor, într-un live de o oră pe Instagram, că depresia a făcut parte din viața ei timp de cinci ani. "Depresia și anxietatea au fost înaintea a tot ce am făcut în viața mea, în orice lucru", a spus ea.

Pe 23 septembrie, artista americană a anunțat pe Instagram că se retrage pentru o perioadă de pe reţelele de socializare online, notând: "Luaţi aminte, comentariile negative pot răni sentimentele tuturor". Ea a fost ţinta unor comentarii negative pe reţelele de socializare după ce fostul ei iubit cântăreţul canadian Justin Bieber s-a logodit cu modelul Hailey Baldwin.

Născută în statul american Dallas, Selena Gomez a început să joace în filme de la vârsta de şapte ani şi a primit primul său rol major în 2003, în "Spy Kids 3-D: Game Over". A devenit cunoscută interpretând-o pe vrăjitoarea Alex Russo în producţia Disney "Wizards of Waverly Place", care a fost lansată în 2007, iar, în 2009, a câştigat un premiu Emmy.

În 2011, Selena Gomez şi-a lansat cel de-al treilea album, "When The Sun Comes Down", după ce, în 2010, cucerise fanii din toată lumea cu "A Year Without Rain", un follow-up al materialului ei discografic de debut, "Kiss & Tell", notează Mediafax.

"A Year Without Rain", recompensat cu aur de Hollywood Records, i-a prezentat pe Selena şi formaţia ei, The Scene, într-o cu totul altă lumină. Albumele sale s-au vândut în 7 milioane de copii, iar single-urile ei în 22 de milioane de copii pe plan mondial.

Vedeta americană a colaborat de-a lungul anilor cu numeroase fundaţii caritabile, inclusiv cu UNICEF. Şi-a înfiinţat propria companie de producţie, July Moon Productions, în anul 2008, iar, în toamna anului 2010, şi-a lansat propria linie vestimentară, "Dream Out Loud", în colaborare cu lanţul de magazine Kmart, care include diverse articole realizate din materiale ecologice şi reciclabile. În 2011, artista şi-a lansat şi propriul parfum, care îi poartă numele.

source:Eva.ro
0