Scandal în culisele viitorului film Joker

Actorii de figurație ai viitorului film "Joker" au fost blocați în vagoanele de metrou din Brooklyn pentru mai mult de trei ore. Potrivit Variety, unii s-au plâns că au fost nevoiți să urineze pe șine din cauza programului inuman de pe platourile de filmare.

TMZ a scris de curând că oamenilor din figurație li s-au refuzat pauzele și că, după două ore continue de muncă, au început să lovească ușile metroului cerând să fie eliberate. În schimb, regizorii de platou le-au ținut în vagoane, îndemnându-le să se elibereze pe șine. Unul dintre actorii figuranți s-a plâns la Ghilda Actorilor și Federația Americană de Televiziune și Radio, raportând neregulile din timpul filmărilor.

Sindicatul nu a făcut nici un comentariu, dar o sursă familiarizată cu incidentul a confirmat că, într-adevăr, a fost făcută o plângere cu privire la o încălcare a programului de lucru. Potrivit sursei, un reprezentant s-a prezentat imediat la fața locului. Situația s-ar fi rezolvat, cu promisiunea că alți oficiali vor fi prezenți mai des pe platouri, pentru a superviza procesul de muncă.

Studiourile Warner Bros. le-au spus celor de la TMZ că cercetează incidentul, iar reprezentanții lor au declarat pentru Variety că preferă să nu facă niciun comentariu în legătură cu evenimentele.

Joaquin Phoenix este protagonistul filmului "Joker", care este regizat de Todd Phillips după un scenariu de Scott Silver. Povestea este a unui comediant ratat care ajunge un criminal psihopat după eșecurile profesionale. Robert De Niro, Zazie Beetz, Bill Camp, Frances Conroy, Brett Cullen, Glenn Fleshler, Douglas Hodge, Marc Maron, Josh Pais și Shea Whigham fac și ei parte din distribuție.

Filmările au început luna trecută în New York City, iar cei de la Warner Bros. intenționează să lanseze "Joker" pe data de 4 octombrie 2019.

source:filmnow.ro
0