Scandal fără limite dintre un tată celebru și fiica lui

Clara Mathilde McGregor îl face cu ou și cu oțet pe tatăl ei pentru că a divorțat de mama ei, pe care o compară cu o „zeiță“, scrie eva.ro.

Divorțul acid dintre Ewan McGregor și soția lui, franțuzoaica Eve Mavrakis, a luat o turnură grotescă după ce fiica lor, modelul Clara Mathilde McGregor, în vârstă de 22 de ani, a început să-l atace fără menajamente pe starul din "Trainspotting". Presa britanică a mai scris despre relația glacială dintre McGregor și fiica lui, dar este pentru prima oară când modelul în vârstă de 22 de ani lansează un atac violent la adresa tatălui ei după ce acesta a divorțat.

În timpul vacanței pe care Clara a petrecut-o cu mama și sora ei, Esther (17 ani), Clara a postat o imagine cu mama sa, în costum de baie, care arată cu mult mai tânără decât cei 52 de ani ai săi. "Mama mea, doamnelor și domnilor", a scris ea, adăugând: "50 este noul 30, se pare."

Mesajul ei a luat apoi un ton dur când i-a răspuns unui admirator care postase următorul comentariu: "E bine să știi că ai genele bune... ține-o departe de prietenii tăi." Clara a scris, făcând o trimitere evidentă către tatăl ei: "O țin departe de bărbații nemernici care părăsesc o zeiță ca mama."

Până acum, Clara a încercat să-și tempereze criticile la adresa tatălui ei celebru, dar n-a rezistat să n-o atace pe partenera acestuia, pe care a numit-o "gunoi". Ulterior, și-a cerut scuze și a transmis un mesaj despre părintele său: "Suntem incredibil de apropiați și în ciuda faptului că nu suntem deloc de acord cu modul în care au decurs lucrurile, îl voi iubi mereu și sper că e fericit, înțelegeți?".

Ewan McGregor și Eve Mavrakis au divorțat în 2017, după o căsnicie de 22 de ani, starul având o relație cu colega lui din "Fargo", actrița americană Mary Elizabeth Winstead, în vârstă de 34 de ani. Fotografii cu cei doi sărutându-se în timpul unei cine au apărut în presă, în octombrie 2017, în contextul în care Ewan nu anunţase separarea de soţia sa.

În ianuarie anul trecut, Ewan a depus cererea de divorț, invocând "diferenduri ireconciliabile". Actorul și Eve Mavrakis mai au două fiice adoptate, Jamyan, în vârstă de 17 ani, și Anouk, în vârstă de 7 ani, și au dus o lungă bătălie juridică pentru custodie. În octombrie anul trecut, presa a scris că actele de divorț dovedeau că Ewan a contribuit în mod voluntar la acoperirea cheltuielilor copiilor și ale soției. În plus, Ewan ar fi plătit mai mult decât era obligat, însă Eve susține că i s-ar cuveni mai mult, notează Daily Mail.

Laureat al unui Glob de Aur pentru cel mai bun actor în miniserialul "Fargo", Ewan McGregor este considerat unul dintre interpreţii cei mai versatili ai generaţiei datorită unei varietăţi de filme ca "Trainspotting" (1996), "Moulin Rouge!" (2001), "Beginners" (2010) şi a doua trilogie a "Star Wars".

În 2018, McGregor a jucat în filmele "Zoe" şi "Christopher Robin", iar printre proiectele sale viitoare se numără "Doctor Sleep", o continuare la "The Shining", celebrul film horror realizat de Stanley Kubrick, în 1980.

source:Eva.ro
0