Sarah Drew și Jessica Capshaw au părăsit serialul Greys Anatomy,

Fanii serialului Grey’s Anatomy și-au luat adio de la April Kepner (Sarah Drew) și Arizona Robbins (Jessica Capshaw) în ultimul episod al acestui sezon. Având în vedere modul în care personajele au părăsit serialul de cele mai multe ori, ne-am întrebat ce se va întâmpla cu cele două personaje? Va fi vorba, din nou, de un eveniment tragic?

Sezonul acesta s-a încheiat într-un mod complet diferit față de cum ne-am fi așteptat. April Kepner, în rolul căreia joacă Sarah Drew, a decis să renunțe să mai fie un medic chirurg de urgență, după ce a fost la un pas de moarte. După ce s-a recuperat, ea a început să ajute comunitățile oamenilor fără adăpost și, în același timp, s-a implicat în organizarea nunții lui Alex Karev cu Jo Wilson. Cei doi însă au rămas blocați într-un hambar chiar înainte de nuntă.

Deși evenimentul nu a decurs conform planificării lui April, aceasta a avut parte de un final romantic, deoarece Matthew Taylor (da, cel pe care l-a părăsit în fața altarului pentru a se căsători cu Jackson Avery), o cere din nou în căsătorie în fața Arizonei și a lui Avery. În mod suprinzător (dacă mai putem spune asta despre acest serial), April și Matthew se căsătoresc imediat, martori fiind chiar Arizona și Jackson.

Dacă te întrebai ce se întâmplă și cu Arizona (Jessica Capshaw), ea decide să se mute în New York împreună cu fiica sa, Sofia, pentru ca aceasta să fie mai aproape și de Callie Torres, mama fetiței. La începutul episodului, Robbins vorbește cu April și Richard Webber despre planurile sale și despre faptul că ea și Callie vorbesc destul de mult. Cele două sunt din nou singure, așadar ne putem întreba dacă nu cumva povestea lor de dragoste va continua.

Sarah Drew și Jessica Capshaw au devenit imediat actrițe îndrăgite de public, iar plecarea lor a întristat toți fanii, mai ales că personajele lor au reprezentat simboluri importante. Arizona Robbins, rolul jucat de Jessica Capshaw, se numără printre primele personaje care fac parte din comunitatea LGBTQ: “Ea a fost una dintre primele membre ale comunității LGBTQ care a avut un rol stabil într-un serial tv. Impactul ei asupra lumii este permanent și pentru totdeauna. Pentru totdeauna”, a declarat Capshaw.

Cele două personaje au părăsit serialul în urma unei decizii a producătorilor, însă se pare că nu a fost niciodată vorba despre salariile acestora, ci pur și simplu era dificil să se creeze noi povești pentru ele.

source:Elle.ro
0