Sam Smith împreună cu Normani a lansat o piesă Dancing With a Stranger

Sam Smith continuă să lanseze hituri, odată cu debutul piesei "Dancing With a Stranger". Această colaborare cu Normani pare să continue vibe-ul serii nesfârşite party începută cu piesa "Promises". Vă invităm să ascultaţi noul single în cadrul articolului.

"Dancing With a Stranger"nu este doar o creaţie marca Sam Smith, ci este şi ocazia perfectă pentru ca Normanisă intre în topuri. Artista provine din trupa Fifth Harmony, care făcut-o celebră pe Camila Cabello, scrie infomusic.ro. În 2019 vrea să îşi continue cariera solo în forţă. Sam Smith e pe val în acest moment, între piesa "Fire on Fire" lansată luna trecută pentru o producţie Netflix şi viralul "Promises" cu Calvin Harris.

Tânărul are deja la activ 4 premii Grammy, o melodie de film Bond care i-a adus Oscarul. Are şi 7 single-uri pe locul întâi în Marea Britanie. Colaborarea sa cu Normani are ceva influenţe R&B şi un instrumental discret. Cei doi s-au cunoscut din întâmplare la un studio din Los Angeles, în vreme ce cântăreţul britanic compunea împreună cu Jimmy Napes şi Stargate.

Normani se afla chiar în studioul alăturat şi aşa a apărut ideea unei colaborări. Sam Smith descrie track-ul cel nou drept încapsularea senzaţiilor şi trăirilor sale în vreme ce încearcă să îşi împace viaţa personală cu turneele şi concertele. Britanicul a petrecut o bună parte din anul 2018 în turneu de promovare pentru LP-ul

"The Thrill of It All" din 2017. Acel al doilea LP din discografie s-a bazat pe piese sincere de dragoste, regret şi despărţire. Pentru Smith urmează o serie de reprezentaţii în America de Sud în primăvară, cu o oprire la Lollapalooza. Vor fi şi reprezentaţii în Africa de Sud, cu 5 spectacole în Cape Town şi Johannesburg.

Normani devenea cunoscută publicului în 2018 prin single-ul de debut "Love Lies", pe care cânta împreună cu Khalid. Melodia a ajuns pe locul întâi în Top 40 Radio din SUA. Au urmat cântece cu Calvin Harris şi release-ul "Waves" cu 6LACK. Artista are doar 22 de ani şi recent a apărut pe coperta Billboard, promiţând un 2019 cu proiecte muzicale ample.