Robbie Wiliiams a decis să renunţe la conturile de pe reţelele sociale

Cântăreţul britanic Robbie Wiliiams, în vârstă de 44 de ani, a decis să renunţe la conturile de pe reţelele sociale. El şi-a argumentat decizia făcând referire la impactul pe care acestea îl au asupra sănătăţii lui.

Robbie Williams a luat decizia de a nu-şi mai petrece timpul pe social media, după ce şi-a dat seama că ura care îi era transmisă de utilizatori are un impact negativ asupra stării de sănătate, făcându-l să se simtă rău, potrivit Daily Mail.  

Starul pop a ales să nu mai utilizeze Twitter pentru a nu mai da importanţă comentariilor negative pe care le primea, considerând că îi pot afecta cu adevărat sănătatea mintală.  De când a părăsit platforma online, echipa lui Robbie i-a preluat atribuţiile, în timp ce starul îşi îndeplineşte rolul de membru al juriului X Factor. 

„Am fost nevoit să mă retrag de pe social media, nu mai citesc comentariile de pe Twitter şi altele. Dragostea fanilor este imensă, dar în acelaşi timp, reacţiile pline de ură te pot face să simţi că lumea se prăbuşeşte“, explică Robbie Williams. „Dacă mai mult de jumătate din ţară care mă urăşte, asta înseamnă 50 de milioane de oameni“, continuă starul.    

El a mai spus că ar putea reacţiona negativ la criticile venite din partea internauţilor şi că deşi ar putea încerca să înţeleagă comentariile, e greu să se stăpânească. Recunoscând că asta îl răneşte, el a adăugat că, în ciuda preocupărilor sale, îşi iubeşte munca şi crede că o face bine.   

Robbie a mai declarat: „Job-ul pe care îl am face rău sănătăţii mele. Ar fi putut să mă omoare, asta până când am văzut acest aspect cu alţi ochi“.   

Starul britanic a discutat cu sinceritate despre faptul că deşi a luptat mult pentru a fi în centrul atenţiei, când a reuşit acest lucru şi-a dat seama că îi afectează grav sănătatea, iar presiunile statutului de vedetă l-au făcut chiar să fie depresiv.  

„Depresia îmi afectează familia. Nu ştiu dacă aş fi fost bolnav mintal dacă nu aş fi fost faimos. Nu cred că ar fi fost atât de puternică boala dacă nu aş fi fost celebru“, a continuat starul. Robbie, care s-a confruntat în trecut cu stări de anxietate şi depresie, consideră că sunt foarte multe persoane care pot intra în psihicul tău şi să îţi facă rău. Robbie Williams a recunoscut că a fost în trecut dependent de băutură, droguri şi medicamente, cauzată de celebritate.      

Robbie şi-a dat seama pentru prima dată că avea o problemă la 19 ani. În 2007, s-a internat într-un centru de dezintoxicare, la 33 de ani, afirmând că a fost la „o distanţă de 24 de ore de moarte“.   

„Din fericire şi din păcate, lăsat pe cont propriu, am tendinţa de a sabota totul. Am o boală care vrea să mă omoare şi este în capul meu, aşa că trebuie să mă apăr de ea. Lucrurile la care m-am expus, m-au adus aproape de… E un fel de «am scăpat din mila lui Dumnezeu»“, a declarat artistul.   

„Uneori mă copleşeşte şi uneori este un instrument pe care trebuie să-l iau pe scenă. Uneori sunt fericit şi este minunat, dar în cea mai mare parte a timpului sunt un simplu om - trâind o experienţă umană, încercând să fac faţă încercărilor şi nenorocirilor care se petrec între urechile mele“, a mai spus el.   

Fostul membru ai trupei „Take That“ a fost internat la terapie intensivă în toamna anului trecut, anulându-şi concertele, după ce medicii i-au descoperit o anomalie cerebrală ce părea a fi sânge în creier. Robbie Williams este căsătorit cu actriţa Ayda Field (39 de ani) şi au împreună trei copii: o fiică,Teddy (5 ani) şi un fiu, Charlton (3 ani) şi o fetiţă care a fost născută de o mamă surogat.

source:Adevarul.ro
0