Richard Madden va juca într-un film despre supereroi

Potrivit Variety, actorul Richard Madden (din "Game of Thrones" și "Bodyguard") este în negocieri cu studiourile Marvel pentru a se alătura distribuției filmului "The Eternals".

S-a scris că atât Angelina Jolie, cât și Kumail Nanjiani sunt deja implicați în proiect, cu toate că reprezentanții studiourilor au refuzat să comenteze, deși au fost contactați de jurnaliștii de peste ocean pentru a confirma sau infirma zvonurile, scrie filmnow.ro.

Variety scrie însă că, potrivit unor surse de încredere, Madden îl va juca pe Ikaris, unul dintre membrii grupului Eternals. 

Creată de Jack Kirby în 1976, cartea de benzi desenate are acțiunea cu milioane de ani în trecut, când ființele cosmice cunoscute sub numele de Celesteals au experimentat genetic pe oameni pentru a crea persoane cu putere superioară. Experimentele au căpătat numele de Eternals, în timp ce adversarii lor malefici sunt Deviants.

Cele două grupuri au luptat unul împotrivă celuilalt de-a lungul istoriei, iar Eternals s-au confruntat inclusiv cu zeități grecești, române și nordice înainte de a părăsi Pământul pentru a explora Cosmosul. 

Chloe Zhao, al cărui portofoliu include "The Rider" și "Songs Brothers My School", urmează să regizeze "The Eternals" după un scenariu scris de Matthew și Ryan Firpo. Șeful Marvel Studios, Kevin Feige, va produce pelicula. 

Cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Robb Stark din "Game of Thrones", Richard Maddenn a făcut furori anul trecut cu rolul său din seria Netflix "Bodyguard", care i-a adus un Glob de Aur. 

În plan cinematografic, el va juca rolul managerului lui Elton John în biopicul "Rocketman", care va avea premiera la Festivalul de Film de la Cannes în curând.

source:filmnow.ro
0