Prestații de nota 10 în filme desființate de critici

Interpretările grozave nu se limitează la filme bune. Lansarea filmului "Bohemian Rhapsody" a dovedit acest lucru, criticii laudandu-l pe Malek pentru rolul său, dar desființând producția. Așa cum era de așteptat, acesta nu este un caz singular.

În rândul actorilor care au jucat în filme proaste, dar au avut interpretări reușite se află până și nume mari din Cetatea Filmului precum Nicole Kidman, Tom Cruise, Meryl Streep și mulți alții. Iată doar câteva exemple:

Rami Malek în “Bohemian Rhapsody

Recenzile filmului biografic al lui Freddie Mercury nu au fost deloc blânde. David Ehrlich de la IndieWire a numit filmul "de o rușine regească", iar The Daily Beast a titrat că pelicula este o insultă pentru moartea lui Mercury. Singurul lucru pe care criticii l-au apreciat la această producție este interpretarea lui Malek, pe care au calificat-o drept remarcabilă.

Nicole Kidman în "The Paperboy"

Filmul lui Lee Daniels a fost considerat slab de către critici, care n-au găsit cuvinte de laudă decât la adresa lui Nicole Kidman, cea care i-a dat viață unei femei îndrăgostite de un criminal declarat. Mary Corliss de la Time Magazine a numit "o revelație" interpretarea lui Kidman, care i-a adus vedetei nominalizări la Globul de Aur și SAG pentru cea mai bună actriță în rol secundar.

Michael Fassbender în “Prometheus”

Filmul cu care Ridley Scott a revenit la franciza "Alien" nu a fost chiar un dezastru din punctul de vedere al criticilor de film, dar majoritatea fanilor au detestat lipsurile din acțiune și au fost deranjați de deciziile personajelor. Cu toate acestea, Fassbender a fost lăudat pentru rolul său. Empire Magazine a catalogat performanța sa ca una de valoare și principalul motiv pentru a urmări filmul.

Meryl Streep în “Julie & Julia"

Aproape fiecare critic de film a avut aceeași reacție la vizionarea peliculei biografice "Julie & Julia". Criticii doreau ca producția să fie doar un film în genul emisiunii "Julia Child", fără alte adaosuri sau intrigi complicate. Motivul? Interpretatea lui Meryl Streep a fost lăudată la scară largă de Rolling Stone și New York Times și putea ocupa fără probleme 2 ore de montaj.

Jake Gyllenhaal în "Southpaw"

Drama lui Antoine Fuqua a fost batjocorită de specialiști. Jake Gyllengaal a intrat însă perfect în rolul principal și "a salvat filmul", a scris Soren Anderson de la The Seattle Times. Mulți critici au fost de acord. Steven Rea de la The Philadelphia Inquirer a notat: "Ceea ce împiedică acest film să fie cu totul uitat este angajamentul lui Gyllenhaal și perseverența de care dă dovadă în toate scenele".

Eddie Redmayne în "Jupiter Ascending"

Filmul a avut unul dintre cele mai mari eșecuri în box-office, dar spectacolul oferit de Eddie a fost descris ca fiind unul impresionant, plin de bucurie. Deși mulți s-au întrebat de ce a acceptat câștigătorul de Oscar un astfel de rol, ei au ajuns să îi laude performanța și să-l aprecieze pentru curajul de care a dat dovadă.

Jennifer Lawrence în “Joy”

Filmul este cea mai slabă colaborare dintre David O. Russell și Jennifer Lawrence de până acum. Cel puțin așa spun specialiștii din Cetatea Filmului. În ciuda acestui lucru, tânăra actriță a primit o nominalizare la Oscar pentru felul în care a jucat-o pe protagonistă. Ty Burr de la The Boston Globe a punctat că Lawrence a făcut spectacol, și chiar și recenziile proaste au menționat că Jennifer "a dat viață lung-metrajului".

Tom Cruise în "Rock of Ages"

Adaptarea lui Adam Shankman nu a reușit să atingă succesul filmului musical "Hairspray", dar peliculă a oferit una dintre cele mai bune interpretări ale lui Tom Cruise din ultimul deceniu. Rolling Stone a numit prestația actoricească a starului "cea mai bună partea a producției".

source:filmnow.ro
0