Povestea lui Harry Potter va avea o continuare

Pottermore Publishing a anunțat că este gata să lanseze patru istorioare noi cu Harry Potter. Începând cu data de 27 iunie va fi posibilă achiziționarea primelor două povestiri intitulate „Harry Potter: A History of Magic”, scrie zugo.md.

Cărțile electronice vor fi dedicate lecțiilor pe care le-au avut Harry și prietenii săi la Hogwarts. Astfel, fiecare publicație va aborda un subiect: lupta cu forțele întunecate, astronomie, poțiuni și îngrijirea creaturilor magice, transmite The Guardian.

„Se pare că o parte din natura umană vrea să creadă în ceea ce este de necrezut. Considerăm că adevărul și mitul se disting ușor astăzi, dar creaturile magice și poveștile din jurul lor continuă să ne fascineze”, spun editorii.

Volumele Harry Potter formează o serie de cărți populare în întreaga lume. Acestea povestesc despre o lume a vrăjitorilor, acțiunile desfășurându-se în cea mai mare parte la Școala de Magie Hogwarts. Punctul central al poveștii îl reprezintă conflictul dintre Harry și Voldemort, care i-a ucis pe părinții protagonsitului pentru a cuceri lumea vrăjitoriei.

source:zugo.md
0