Pierce Brosnan crede că James Bond şi-a pierdut umorul în ultimele filme

Actorul irlandez Pierce Brosnan (65 de ani), unul dintre cei mai apreciaţi agenţi 007 din istoria francizei James Bond, e de părere că filmul şi-a pierdut umorul de când Daniel Craig (50 de ani) a preluat rolul principal.

Actorul american, care a intrat în pielea lui James Bond de patru ori, în perioada 1995 – 2002, rolul fiind apoi preluat de Daniel Craig, e de părere că James Bond a suferit o schimbare care „l-a făcut să-şi piardă din farmec“.   

Faptul că James Bond „aterizează tot timpul în picioare şi nu greşeşte niciodată“, iar toate cascadoriile sunt executate „perfect“ au făcut ca personajul şi întregul film să-şi piardă din credibilitate, e de părere actorul.   

Într-un interviu pentru revista Rake, Brosnan a declarat că filmele, în epoca Daniel Craig, au devenit foarte dinamice, dar au pierdut acel farmec cu care publicul era obişnuit, au pierdut orice urmă de umor, arată Daily Mail.   

„Acolo trebuia să existe umor, am simţit. E diferit acum. Au avut o competiţie puternică, dar nu l-au reinventat (n.r. pe James Bond), ci doar i-au oferit o alură mai musculoasă, mai dinamică. Când eu l-am jucat, trebuia să las publicul să înţeleagă umorul situaţiei: acest om sare de pe o motocicletă pentru a prinde un avion în zbor, totul e absurd. Dar trebuia să laşi să se înţeleagă asta“.    

source:Adevarul.ro
0