Paz Vega va juca alături de Sylvester Stallone în Rambo 5

John Rambo se pregătește să revină în acțiune, iar lui Sylvester Stallone, i s-a alăturat deja în distribuție o actriță cunoscută. Este vorba despre Paz Vega, care va da viață personajului Carmen Delgrado.

Potrivit Hollywood Reporter, Carmen este un reporter care lucrează la o investigație despre cartelul mexican de droguri și care va deveni parteneră lui Rambo după ce sora sa mai mică este răpită.

Scenariul filmului este scris de Matt Cirulnick și îl surprinde pe Rambo la o fermă din Arizona, unde se luptă cu tulburarea de stres post-traumatic. Viața lui se va schimba când o bună prietenă îi cere ajutorul. El va trebui să îi găsească nepoată dispărută în Mexic, unde eroul identifică o rețea de trafic uman pe care decide să o închidă.

Stallone i-a ținut la curent pe fanii săi cu evoluția filmului la care lucrează în prezent. În luna septembrie, starul poștă online secvențe în care atâta cum se antrenează pentru a fi în formă la filmările ultimei pelicule din seria Rambo.

Au urmat noi postări în care starul își uimea urmăritorii de pe Instagram cu look-ul de cowboy și nouă tunsoare pe care le-a adoptat special pentru peliculă.

source:filmnow.ro
0