Paramount Pictures a anunțat că filmează un film pentru Snake Eye

Universul Cinematic al celor de la Hasbro, continuă să se extindă. Cei de la Paramount Pictures, tocmai au anunţat că lucrează intens la dezvoltare unui film spin-off pentru personajul Snake Eyes, acel ninja tăcut care a apărut anterior în filme precum G.I. Joe: Rise Of Cobra și G.I. Joe: Retaliation.

Este evident că cei de la Paramount Pictures, încearcă să realizeze un Univers Cinematic Hasbro, după ce s-a aflat că au angajat o grămadă de scenarişti care să dezvolte ideile pentru viitoare adaptări G.I. Joe. De fapt, această franciză, este o piatră de temelie a planului lor, iar acum cei de la THR (The Hollywood Reporter), spun că Paramount dezvoltă un film separat, doar pentru personajul Snake Eyes.

Scriitorul Evan Spiliotopoulos, cel care a conceput scenariul pentru filmul cu Dwayne Johnson, Hercules, regizat de Brett Ratner, Frumoasa Şi Bestia, filmul celor de la Disney, și The Huntsman Winter’s War, lucrează în prezent la scenariul filmului cu Snake Eyes. Acelaşi scenarist, aparent foarte ocpat, va scrie scenariul pentru continuarea Bright 2 cu Will Smith.

Nu există deocamdată nici o ştire oficială, sau măcar un zvon care să menţioneze dacă Ray Park, actorul care a interpretat personajul în primele două live-action G.I., va reveni în franciză. Actorul, a fost unul dintre cele mai bune aspecte ale filmelor de acțiune, punându-i în valoare aptitudinile sale de practicant al artelor marţiale, în mijlocul luptelor dintre forțele opuse ale lui G.I. Joe și Cobra. În mitologia seriei, Snake Eyes, este dușmanul de moarte al personajului Storm Shadow, iar eroul mascat se confruntă cu el în filmul G.I.Joe: Retaliation. Aceea secvență de luptă din G.I. Joe: Retaliation de pe munte, este probabil una din cele mai memorabile secvenţe de luptă cu Snake Eyes, şi o puteti vedea mai jos.

Şi dacă tot veni vorba, cinefilii trebuie să ştie că proprietățile celor de la Hasbro ce vor fi ecranizate sunt: M.A.S.K. (Commando Strike Mobile Armored), film ce va fi regizat de regizorul F. Gary Gray (The Fate Of The Furious), ROM Spaceknight, film la al cărui scenariu lucrează Zak Penn (Ready Player One), Action Man, ce va regizat de James Bobin, și probabil un întreg lot nou de filme Transformers. Compania Hasbro, tocmai a dobândit prin licitaţie brandul Power Rangers, astfel încât ne putem aştepta că vom vedea şi câteva filme despre aceste personaje.

Deocamdată, aşteptăm filmul solo al celor de la Hasbro, despre personajul din Transformers, Bumblebee, regizat de Travis Knight, film ce-i are pe Hailee Steinfeld şi John Cena în rolurile principale şi va ajunge în cinematografe pe 21 Decembrie, anul acesta.

source:Tdfn.ro
0