Paloma Faith vorbește despre curajul oamenilor în videoclipul - Warrior

Paloma Faith admiră curajul oamenilor care reușesc să treacă peste obstacole aparent imposibile în noul videoclip ”Warrior”. Piesa este extrasă de pe cel mai recent album al artistei britanice, ”The Architect”.

"Noul meu videoclip, ”Warrior”, este lansat. Prezintă mulți oameni pe care eu îi consider curajoși și de admirat, care au reușit să treacă peste multe obstacole. Dacă și voi știți pe cineva care este un luptător, spune-ți-mi mai multe despre el, îmi place să vă cunosc poveștile”, a declarat Paloma Faith.

Noul single ”Warrior” este extras de pe albumul ”The Architect”, disc ce a fost lansat în noiembrie 2017. Materialul s-a plasat pe prima poziție în topul albumelor din UK.

""The Architect" este un album prin intermediul căruia observ ambientul social. Mi-am propus să nu mai scriu despre iubire. Am vrut să privesc dincolo de lumea mea interioară. Vorbesc despre politică din perspectiva oricărui bărbat sau femeie, observând motivele pentru care oamenii suferă. Fiecare piesă de pe album este un episod diferit din lumea socio-politică pe care am analizat-o", a detaliat Paloma Faith.