O tânără din Moldova i-a uimit pe jurații de la The Voice France

O tânără din Republica Moldova pe nume Corina Cuniuc a cucerit jurații de la The Voice France cântând All by myself de Celine Dion. Jurații Mika, Soprano, Jenifer și Julien Clerc s-au luptat să o aibă în echipă și i-au lăudat vocea.

"Sunt Coco și vin... de unde vreți... din Moldova. Iubesc Franța și limba franceza și azi am oferit aproape tot ce am putut”, le-a spus Corina Cuniuc jurnaților, după prestație, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

„Sunteți foarte comunicativă, aveți o determinare și o ambiție de invidiat. Aveți o foarte buna stăpânire a vocii și asta e atuul Dvs”, i-a spus jurata Jenifer.

„Secretul este zâmbetul și trebuie sa fii blondă pentru asta”, a cochetat Cuniuc. „De unde luați aceste note în voce?! Vă văd cântând superb, jucându-va cu notele și asta e superb”, i-a spus Soprano.

Cuniuc a obținut laude și de la Julien Clerc. „V-ați pregătit foarte bine lecția de acasă, iar acestei piese i-ați făcut o interpretare absolut personală, deosebită. Mi-a plăcut prima data când ați ridicat vocea, dar și mică ragușeală frumoasă de la începutul piesei. Pe final ne-ați ținut în priză cu vocea și ați avut prestații demne de The Voice. Vreau să vă aud și în următoarele săptămâni”, a spus Clerc. Pe final, moldoveanca a ales să meargă în echipa lui Mika.

Corina Cuniuc a participat, în 2016, și la Vocea României, unde a întors toate scaunele. Este absolventă a Academiei Internaţionale de Comedie Muzicală Franceză de la Paris. În anul 2010 și în 2011 a participat și la etapa națională a concursului „Eurovision”.

source:Agora
4