O moldoveancă a făcut furori cu un dans la un show din Rusia

Moldoveanca Rodica Bucșan a ajuns printre 12 cei mai buni dansatori care participă la show-ul „Танцы” din Federația Rusă.

Târâtă de păr pe scena show-ului Танцы: Moldoveanca Rodica Bucsan a dansat pe ritmurile „Eroinei” lui Carla's Dreams, transmite Știri.md cu referire la Zugo.md.

În cadrul ediției de sîmbătă seara, care precede finala, tânăra și-a demonstrat abilitățile pe ritmurile piesei „Sub pielea Mea (Eroina)” a trupei Carla's Dreams. „Acest proiect este o oportunitate pentru mine. Datorită show-ului am început să mă iubesc”, a spus Rodica.

Dansul Rodicăi și a antrenorului Alexandr Karpenko a fost la fel de senzual precum și piesa. Tânăra a fost târâtă de păr pe scenă, cei doi jucând rolul unui cuplu în ziua nunții.

De altfel, cu un mesaj de susținere a venit și autorul piesei, Carla's Dreams, care și-a îndemnat fanii să o voteze pe Rodica pentru a-i acorda, în acest mod, oportunitatea de a dansa în finala concursului „Танцы” și de a câștiga marele premiu de 3 milioane de ruble.

Menționăm că doritorii o pot susține pe Rodica, votând gratuit prin intermediul aplicației TNT Club. Votarea se va încheia pe 11 decembrie, ora 13:00 (ora Moldovei).

source:zugo.md
0