O moldoveancă a devenit câștigătoarea a show-ului Cântă acum cu mine”

Moldoveanca Ludmila Danilceac a devenit câștigătoarea primei ediții a show-ului ,,Cântă acum cu mine”, de la PRO TV București. Tânăra a intrat în posesia premiului de 50.000 de euro.

„Mă simt foarte straniu pentru că încă nu realizez că am câștigat, e pentru prima oară când câștig un concurs atât de mare. Eu încă sunt șocată! Mă uit la premiu și nu-mi vine să cred că e al meu”, a spus Ludmila, potrivit cantaacumcumine.protv.ro.

Tânăra mărturisește că a fost copleșită de emoții în ziua audițiilor, însă a reușit să se adune și să ofere un spectacol inegalabil.

„Când am ieșit în fața celor 100 tremuram că varga, ceea ce mi s-a întâmplat și la ultima piesă. Emoțiile mă cuprind când sunt pe scenă, mă cufund în piesă, cânt și atât. Nu mai țin minte nimic din ce s-a întâmplat”, mai spune tânăra cântăreață. „Am ajuns foarte greu la emisiunea Cântă acum cu mine, la un moment dat credeam că nu o să mai ajung. Au fost o mulțime de lucruri care m-au împiedicat să vin aici. Am venit cu gândul că o să fie o experiență interesantă, că o să cunosc foarte mulți oameni talentați și atât. Nu mă gândeam că o să ajung până aici.”

Ludmila s-a gândit ce va face cu banii câștigați: "Vreau foarte tare să-mi cumpăr un apartament, să avem un colțișor al nostru, eu și logodnicul meu. O să vedem, nu știu, mi-ar plăcea să-mi fac și un studio în care să compun, să fac piese peste piese și, în zece ani, să cânt pe un stadion ca Beyonce și Jessie J", a mai dezvăluit ea.

Ludmila Danilceac a ajuns în marea finală împreună cu alți doi mari artiști apreciați de cei 100 de specialiști de la Cântă acum cu mine: Andra Botez și Theodor Valentin Rusu, informează unica.md. Dar, nu poate fi decât un învingător.

source:unica.md
0