Nicoleta Nucă împreună cu cei de la Planeta Veselă piesa “Tru Tru Tru”

Nicoleta Nucă este cunoscută pentru vocea sa puternică și pentru piese de dragoste sensibile și emoționante. Cu toate acestea, artista nu uită să fie și copil, lansând împreună cu cei de la Planeta Veselă piesa “Tru Tru Tru”.

”M-am implicat în proiectul Planeta Veselă pentru că mi s-a părut un proiect foarte tare pentru copii și o provocare pentru mine, ceva nou. Nu am mai cântat până acum niciodată piese pentru copii și asta m-a motivat să încerc. Și adevărul e că m-am distrat mult atât atunci când am înregistrat piesa, dar și la filmări, alături de copii, care sunt extrem de prietenoși și amuzanți, dar și profesioniști! A fost o experiență foarte drăguță!”, a declarat Nicoleta Nucă.

Proiectul Planeta Veselă este un proiect dedicat copiilor, cu conținut educativ, muzică și vloguri. Piesele pe care le cântă copiii sunt atât piese reinterpretate, cât și piese compoziție proprie. Proiectului i s-a alăturat și Dalma Kovacs, cunoscută pentru colaborările cu Disney, și Adrian Pov, cunoscutul creator de conținut de pe zona de parenting, relatează infomusic.ro.

Nicoleta s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii de talente „X Factor". Primul single al Nicoletei Nucă, lansat după participarea la „X Factor", a fost piesa „Nu sunt", un adevărat succes, melodia fiind în continuare difuzată pe posturile de radio și TV. Alte piese lansate de artistă în cariera sa sunt „Liniștea", „Inima mea", „Castele de nisip", precum și două single-uri compuse de Carla's Dreams, „Amintiri" și „Când pleci".