Nicoleta Nucă a lansat piesa Suflet Nebun

Nicoleta Nucă începe o săptămână fierbinte de mai lansând piesa "Suflet Nebun". Melodia este compusă de către Marco & Seba şi primeşte un videoclip ca o poveste cu Bonnie şi Clyde. Ce începe ca un jaf de bancă se termină cu o poveste de dragoste tragică. Vă invităm să vizionaţi noul videoclip în cadrul acestui articol.

"Suflet Nebun" aduce un sound văratic şi este comparat cu briza nopţilor de vară. În spatele acestui sound stau Marco&Seba, cunoscuţi drept autorii celor mai mari hituri ale INNEI. Nu e prima oară când producătorii colaborează cu Nicoleta Nucă, aceştia reunindu-se şi în cazul piesei "Când pleci".

Videoclipul este regizat de Roman Burlaca, cunoscut pentru clipurile foarte apreciate ale celor de la Carla's Dreams. Flerul său pentru dramatic este etalat şi aici sub forma unei poveşti periculoase de dragoste. Protagonistul tocmai a spart o bancă şi apare la hotel cu o geantă plină de bani. Iubita sa ezită, se întreabă dacă e bine să îl iubească, dar îi cedează băiatului rău.

Protagonista clipului apare în două ipostaze: în braţele jefuitorului de bănci, bad boy tatuat la bustul gol sau singură în camera de hotel amintindu-şi de nopţile fierbinţi. Ambii par să ştie că povestea lor este efemeră şi e doar o chestiune de timp până ce autorul jafului va fi prins. Tragismul poveştii apare când cineva sună la poliţie şi tânărul este arestat.

Versurile piesei "Sunt Nebun" au fost scrise de Theea Minculescu, iar muzica de Marcel Botezan şi Sebastian Barac, care formează duo-ul Marco & Seba. Nicoleta îşi descrie astfel noua piesă:

Este o piesă diferită de ceea ce am cântat până acum, e mai dinamică, mai fresh, de vară. Mi-am dorit o schimbare și mi-am zis că e timpul să mă bucur de vârsta pe care o am și să mă distrez mai mult, așa că „Suflet nebun” este un prim pas spre ceea ce îmi doresc eu din punct de vedere muzical.

Anul trecut am putut asculta melodii apreciate ale artistei, precum "Ai uitat cine eşti" sau "Alt tu", prima la care tânăra s-a implicat şi în compoziţie. A venit în 2017 şi o colaborare cu Nosfe pe single-ul "Insula". Nicoleta Nucă a fost remarcată în cadrul emisiunii "X Factor', lansând apoi single-ul de debut "Nu Sunt" în 2015. A mai colaborat şi cu Direcţia 5 şi Carla's Dreams.