Nicholas Cage și Peter Dinklage revin în continuarea filmului The Croods

Vă mai amintiţi de animaţia The Croods? Cea în care Nicolas Cage era liderul unei familii preistorice? Dacă sunteţi familiarizaţi cu animaţia din 2013, producţia care a fost mai mult o comedie pentru adulţi decât o animaţie pentru copii, atunci trebuie să ştiţi că va exista o continuare.

Scris şi regizat de duoul Kirk DeMicco şi Chris Sanders, filmul animat The Croods (2013), care a fost nominalizat la un premiu Oscar, a avut iniţial un buget de 135 de milioane de dolari şi a încasat la nivel global peste 587 de milioane de dolari. Evident, a fost un mini-succes în SUA, dar a avut o mare trecere la restul lumii.

O continuare pentru The Croods a fost anunțată cu mult timp în urmă. Ba pe lângă toate astea, continuarea are şi o dată de lansare stabilită pentru 18 Septembrie 2020. Dar, de la anunţarea datei pentru premieră, nu s-a mai auzit absolut nimic despre The Croods 2. Totuşi, astăzi avem o veste bună pentru fanii familiei Croods.

Din câte se pare, actorul Peter Dinklage, unul din starurile serialului Game Of Trones, s-a alăturat distribuţiei. Peter Dinklage, va juca rolul unui personaj ce se numeşte Phil Betterman şi se pare că va fi unul din principalii concurenţi ai familiei Croods, în lupta lor pentru supravieţuire din lumea crudă a lumii preistorice.

În continuarea The Croods 2, „familia Croods, se va confrunta cu cea mai mare amenințare de la plecarea lor din peșteră: o altă familie preistorică”. 

Nicolas Cage (Grug), Emma Stone (Eep), Ryan Reynolds (Guy), Catherine Keener (Ugga), Clark Duke (Thunk), se vor întoarce în această continuare animată, împreună cu Leslie Mann (Hope Betterman), cea care va face parte din nouă familie întâlnită a personajului interpretat de Peter Dinklage.

The Croods 2, va fi regizat de Joel Crawford, cineastul cu vastă experienţă în domeniul animaţiei, cel care a coordonat departamentul de creaţie al filmelor Kung-Fu Panda.

source:Tdfn.ro
0