toate noutățile
Concerte
Natalia Gordienko - Concert Aniversar
Palatul Național „Nicolae Sulac”

11 decembrie

Traininguri
Контент-форум с Ксенией Лукичёвой
Tekwill

16 decembrie

Spectacole
Spectacol În Memoriam Vladimir Curbet – Testamentar
Palatul Național „Nicolae Sulac”

13 decembrie

Spectacole
Литературная вечеринка "Сантехник и его Ева"
Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”

12 decembrie

Spectacole
Черный Квадрат. Новогодний Кекс
Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”

16 decembrie

Modelul Helena Christensen are 49 de ani, dar arată ca la 27
6 iulie, 11:046985

Helena Christensen demonstrează că vârsta e doar un număr. La 49 de ani, ea străluceşte într-o ţinută avangardistă pe care o purta cu 27 de ani în urmă.

Într-o listă a celor mai frumoase femei trecute de 40 de ani, Helena Christensen nu are cum să rateze primele 10 poziţii. Nu doar pentru ochii săi fermecători, ci pentru aspectul ei fizic în ansamblu, absolut uimitor, care poate stârni complexe multor femei cu 20 de ani mai tinere.

Au trecut 27 de ani de când apărea pe coperta revistei L.A. Style într-o pereche de bikini Thierry Mugler metalizaţi. Şi nu s-a schimbat deloc! Cea mai bună dovadă este că Helena Christensen a pozat în aceeaşi ţinută şi arată extraordinar la 49 de ani.

Fotografiile realizate pe străzile din New York pentru ediţia din luna august a revistei InStyle's Bada** Women, care a publicat şi un interviu cu fotomodelul danez. Într-una dintre imagini, Helena este surprinsă pe o alee pustie din metropola americană, un cadru care suprapune alura longilină şi costumul metalizat pe zidurile din cărămidă roşie ale clădirilor din jur şi cu pavajul din piatră cubică, notează Daily Mail.

În al doilea cadru, fostul "înger" al casei Victoria's Secret a pozat într-un costum de baie dintr-o piesă, de culoare alb şi stă cu o mână în şold, iar în cealaltă ţine într-o mână un ziar The New York Times pe care aruncă o privire. Încălţată cu pantofi albi cu toc înalt, ea are pe umărul drept o poşetă argintie. 

Chiar dacă arată incredibil la aproape 50 de ani, Helena tot a avut nevoie de ceva timp ca să se pregătească pentru şedinţa foto în care a purtat din nou ţinuta avangardistă de acum aproape trei decenii. "Cu toţii arătăm mai mult sau mai puţin în acelaşi fel, toţi avem probleme cu organismul, aşa că m-am gândit: "Obişnuieşte-te cu asta"", a mărturisit ea în interviul acordat.

Întrebată ce femei crede ea că arată atât de bine încât i-ar plăcea să fie ca ele, vedeta a răspuns: "Prietenele mele sunt bunăciuni. Mama e o bunăciune."

În septembrie anul trecut, Helena Christensen mărturisea că nu este sigură că are suficient stil, dar preferă să nu-și facă griji când alege cu ce se îmbracă. "Nu cred că sunt mereu foarte elegantă. Mă simt bine când port haine care sunt puțin nepotrivite și unice."

Frumusețea naturală a supermodelului danez o ajută, totuși, să poarte degajată orice ținută, casual sau glamour. Secretul ei este la îndemâna multor femei - un somn bun. "Mi-aș dori să pot cumpăra așa ceva la sticluță", a mărturisit ea. Pe lângă odihnă, Helena Christensen se menține în formă cu yoga și înot.

Spre deosebire de alte modele care sunt foarte active pe rețelele de socializare, Helena este "old-school". "Abia de curând mi-am făcut cont pe Instagram, mai mult ca să țin un soi de jurnal vizual, nu pentru altceva", spunea ea în toamnă.

"Știu cât de important a devenit pentru noile generații de modele, muzicieni, actori și celebrități, dar mie îmi dă un senzație de disconfort interior. Îmi place să țin la minim asta", a mai spus vedeta.

Cu nenumărate apariții pe copertele revistelor prestigioase de modă, cu o mulțime de campanii și ani de prezentări, Helena Christensen are o experiență bogată care îi permite să le dea câteva sfaturi pentru aspirantele la o carieră în modelling: "Să încerce și să se bucure de ceea ce fac, poate n-o să dureze, dar e distractiv să încerci marea cu degetul. Întotdeauna să aibă grijă să urmărească și alte obiective."

Helena Christensen a devenit celebră după ce a câştigat titlul de Miss Danemarca în anii 1980 şi a devenit apoi, în 1990, unul dintre "îngerii" casei de modă Victoria's Secret. Ea a devenit ulterior şi imaginea companiei Revlon. A pozat pentru cele mai importante publicaţii de modă, printre care Vogue şi Elle.

Pe lângă cariera de succes din modă, top-modelul danez a avut una dintre cele mai sexy apariţii TV din istorie, conform unui sondaj realizat de postul MTV, în videoclipul celebrei piese "Wicked Games", interpretată de Chris Isaak, notează Mediafax. După ce şi-a diversificat aria de activitate, începând o carieră în arta fotografiei, Helena Christensen a lansat o linie de lenjerie intimă, în 2012. Ea a continuat să pozeze pentru diferite publicaţii.

0 au distribuit articolul
Concerte
Natalia Gordienko - Concert Aniversar
Palatul Național „Nicolae Sulac”

11 decembrie

Traininguri
Контент-форум с Ксенией Лукичёвой
Tekwill

16 decembrie

Spectacole
Spectacol În Memoriam Vladimir Curbet – Testamentar
Palatul Național „Nicolae Sulac”

13 decembrie

Noutați asemănătoare