Michael B. Jordan a primit un nou rol de acţiune în Without Remorse

Michael B. Jordan, starul lui Black Panther şi al filmelor Creed, a primit un nou rol de acţiune în Without Remorse, adaptarea romanului cu acelaşi nume din seria de spionaj a lui Tom Clancy. Filmul a primit deja o dată de lansare – 18 septembrie 2020, potrivit Deadline.com.

Actorul îl va interpreta pe John Clark, considerat al doilea cel mai celebru personaj din cărţile lui Clancy, după Jack Ryan. Clark a apărut prima dată în romanul The Cardinal and the Kremlin (1988) – o apariţie sumară, urmată de un rol central în Clear and Present Danger. Este un fost agent CIA şi membru al Navy SEAL, specializat în operaţiuni sub acoperire.

Whitout Remorse descrie anii de început ai personajului, timpul petrecut în Vietnam, dar şi războiul pornit împotriva membrilor unei găşti de traficanţi de droguri, ce i-au ucis iubita. În romanele lui Clancy, Clark devine liderul organizaţiei Rainbow Six, o unitate de elită globală de luptă împotriva terorismului. Studiourile Paramount au în plan şi o adaptare a romanului cu acest nume din serie (după care s-a făcut deja o serie de jocuri video de genul first person shooter).

În adaptările cinematografice ale romanelor lui Clancy, Clark a fost interpretat de Willem Dafoe (Clear and Present Danger) şi Liev Schreiber (The Sum of All Fears). Rămâne de văzut dacă va apărea şi în serialul Amazon cu John Krasinski, Jack Ryan.

De regia lui Without Remorse se vor ocupa regizorul şi scenaristul lui Sicario: Day of the Soldado - Stefano Sollima şi Taylor Sheridan, potrivit cinemagia.ro.

source:Cinemagia.ro
0