Matthew McConaughey joacă rolul unui tată în filmul White Boy Rick

Următorul proiect cinematografic al lui Matthew McConaughey este White Boy Rick, un film bazat pe povestea reală a celui mai tânăr informator FBI din istorie, care a ajuns să fie condamnat la închisoare pe viață.

Filmul pare, în sfârșit, unul care să-l mai scoată la lumină pe acel McConaughey din Dallas Buyers Club, Gold sau True Detective. Adică pe acel Matthew McConaughey mișto, de Oscar și alte premii importante ale industriei.

Pe alocuri, White Boy Rick se aseamănă cu Blow și Donnie Brasco, sau cu o combinație între cele două. O să te convingi din trailer. În film, McConaughey joacă rolul tatălui lui Rick, iar premiera va avea loc pe 14 septembrie. 

Adevăratul Richard Wershe Jr. a fost un informator pentru FBI la vârsta de 14 ani, apoi a devenit dealer de cocaină pe cont propriu și a primit o sențință de închisoare pe viață, la vârsta de 18 ani.

Crima comisă de Rick a fost una non-violentă, aceea de a fi prins de poliție cu mai mult de 650 de grame de cocaină asupra sa. În 1987, în statul Michigan pedeapsa pentru așa ceva era de închisoare pe viață fără posibilitatea de a fi eliberat condiționat.

Totuși, în 2017, Rick Wershe Jr. a fost eliberat condiționat, după mai bine de 30 de ani petrecuți după gratii. Vezi și un scurt documentar despre White Boy Rick, dacă nu mai ai răbdare până când va apărea filmul.

source:noizz
0