Marvel confirmă că trei noi eroi vor apărea în umătoarele filmele

Șeful Marvel Studios, Kevin Feige-arhitectul universului Marvel, atunci când nu este ocupat cu filmele Star Wars sau cu situațiile lui Spider-Man, are agenda plină.

Kevin Feige confirmă că trei noi eroi vor apărea în filmele din fază 4 (posibil chiar 5) a schemei de creare și distribuție a peliculelor ce au la bază benzile desenate ale companiei. 

MCU Fază 4 înseamnă Black Widow, The Eternals, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Doctor Strange în the Multiverse of Madness, Thor: Love and Thunder și al treilea film Spider-Man. Dar și noile show-uri Disney+. 

În acest context, Feige tocmai a confirmat pentru The Hollywood Reporter că vedetele Ms. Marvel, She-Hulk și Moon Knight vor apărea și pe marele ecran, după debutul pe platformă de streaming.  

Nu se știe însă dacă vor fi integrați în faza 4 sau 5 a universului Marvel, scrie filmnow.ro.

Producătorul Moon Knight, Jeremy Slater, a reacționat imediat pe Twitter: "Sunt încântat și extrem de fericit. Nu vă pot da detalii legate de poveste sau de casting, dar vă pot spune că s-au strâns mulți scenariști care iubesc acest personaj și lucrăm intens pentru a vă oferi ceva special. Moon Knight este pe drum și va fi o călătorie incredibilă".

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:filmnow.ro
0