Marvel caută un actor pentru a-l înlocui pe Hugh Jackman în rolul lui Wolverine

Fuziunea dintre Disney şi Fox este aproape de a fi definitiv încheiată, ceea ce înseamnă că Marvel îşi va recâştiga drepturile asupra francizelor X-Men şi Fantastic Four.

Drept urmare, iconicul rol ce a revenit până acum lui Hugh Jackman va fi oferit unui alt actor, după cum a menţionat, într-un discurs ţinut în cadrul Television Critics Association şi preluat de Deadline.com, Lauren Shuler Donner, producătoarea filmelor X-Men.

Potrivit acesteia, studioul Marvel va încerca să relanseze cunoscutele personaje, lăsând deoparte cele două decenii ale dezvoltării acestora în cadrul universului X-Men al companiei Fox.

Se va decide între Disney şi Fox”, a spus Shuler Donner despre viitorul cinematografic al mutanţilor din X-Men. „Sigur, eu şi Kevin [Feige, n. red.] am lansat primul film din serie. De fapt, el a lucrat pentru mine. Intuieşte perfect în ce direcţie ar trebui să o ia povestea. Are această abilitate extraordinară de a prezenta fiecare lume în parte şi de a le aduce laolaltă. Am încredere că va face treabă bună cu X-Men”, a mai spus producătoarea.

Shuler Donner a confirmat că este vremea ca un actor mai tânăr să preia rolul lui Jackman, dar a menţionat că este posibil şi ca Jackman să îşi reia, la un moment dat, partitura: „Este nevoie de un fizic puternic, impresionant, pentru acest rol. Hugh a muncit enorm pentru a deveni mai musculos; se trezea la patru dimineaţa pentru antrenamente şi din patru în patru ore avea mese cu proteine. Pentru că el, de fapt, este un tip slab. Aşa este constituţia lui. Când era mic, era poreclit „viermele”… Dar, când ajungi la o anumită vârstă, corpul tău pur si simplu nu mai poate. Cred că a fost înţelept din partea lui să spună «Am ajuns în acel punct în care nu mai fac faţă...». Acum, asta nu înseamnă că nu poate reveni drept Wolverine-bătrânul. Nu se ştie niciodată”.

Jackman l-a interpretat ultima dată pe Wolverine în Logan, filmul lansat în 2017 şi nominalizat la Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat. Un succes la critică şi public, Logan a obţinut încasări internaţionale de 619 milioane de dolari, la un buget de producţie de 97 milioane, scrie cinemagia.ro.

source:Cinemagia.ro
0