Lana Del Rey a lansat o nouă piesă - Mariners Apartment Complex

Aşa cum a promis, Lana Del Rey a lansat o nouă piesă pe 12 septembrie, "Mariners Apartment Complex". Cel mai nou single al artistei a avut premiera în cadrul emisiunii BBC Radio 1 a lui Annie Mac şi este o baladă, ce debutează însoţită un videoclip alb-negru. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

Single-ul "Mariners Apartment Complex" este primul dintr-un duo de release-uri, care va continua în această lună. A doua piesă nouă este "Venice Bitch" şi este ca şi prima produsă de către Jack Antonoff. Vocea melancolică a Lanei este suprapusă peste o chitară cu influenţe country şi un pian cu note grave.

Armoniile visătoare se potrivesc perfect cu peisajele maritime din clipul alb-negru. Par să fie imagini de arhivă dintr-o vacanţă a anilor '60 sau '70. Lana strică totuşi fantezia, ducându-ne în ziua de azi şi apărând împreună cu o amică, jucându-se cu fluturi şi vorbind la telefoane mobile. Par să fie două copile care tocmai au plecat la descoperit lumea în plină pubertate.

În cadrul interviului acordat la BBC Radio 1, Lana a promis că va lansa un nou album în 2019. Asta deşi ne-a oferit muzică nouă chiar anul trecut şi o colaborare magistrală cu Stevie Nicks de la Fleetwood Mac. Artista a mai dezvăluit şi că lucrează la o colecţie de poezii, pe care o va publica ea însăşi, fără ajutorul unei edituri. De regia noului videoclip s-a ocupat sora Lanei, Chuck Grant, un artist vizual apreciat pe Coasta de Vest.

Aşteptăm următorul single, "Venice Bitch" pe 18 septembrie şi deja din titlu pare să fie ceva mai animat decât această baladă. În 2017 am avut ocazia să o auzim pe Lana Del Rey experimentând pe discul "Lust for Life", inclusiv pe colaborări cu rapperi precum A$AP Rocky. Între acuze de plagiat din partea celor de la Radiohead şi pregătirea unui muzical pe Broadway, muziciana a avut un an ocupat şi agitat.

În 2018 a realizat un cover după Madonna, a scris o piesă despre Elvis şi a apărut ca backing vocal pe melodia "Woman" de la Cat Power luna trecută.