La cei 96 de ani, Betty White, a fost premiată la Emmy 2018

Cea de-a 70-a ediție a Premiilor Emmy a fost una plină de emoții pentru actrița Betty White. La cei 96 de ani, starul hollywoodian a fost răsplătit pentru întreaga carieră în televiziune, dar și pentru palmaresul impresionant de 8 trofee Emmy câștigate și alte 24 de nominalizări la aceleași premii.

Kate McKinnon și Alec Baldwin, ambii nominalizați pentru prestațiile din Saturday Night Live, au descris-o pe Betty White drept „cea mai bună actriță din toate timpurile”. McKinnon a continuat prin a spune:

 „Sunt foarte puțini oameni care au fost (în această industrie) atunci și care încă lucrează în televiziune astăzi, și suntem norocoși să-l avem alături de noi pe unul dintre ei”.

Betty White a câștigat de-a lungul carierei opt premii Emmy și a fost nominalizată de 24 de ori, iar potrivit lui McKinnon, „la 96 de ani încă se gândește la acele premii pe care nu le-a câștigat, și încă îi lasă un gust amar”.

Discursul starului din serialul `Golden Girls` a început cu o glumă, spunând Voi renunța cât încă sunt în față”. Betty a continuat prin a mulțumi tuturor oamenilor care i-au fost alături de-a lungul întregii cariere.

 „Nici nu am visat atunci că voi ajunge aici. Este incredibil că încă mă aflu în această industrie, iar voi încă mă suportați. Este incredibil că poți rămâne într-o industrie atât de mult timp, iar oamenii încă să te suporte. Mi-aș fi dorit ca acest lucru să se fi întâmplat și acasă”, a adăugat actrița sub râsetele întregului public.

Fanii de pe Twitter au sprijinit-o pe Betty și au felicitat-o pentru toate realizările și obiectivele atinse până în prezent. Un tweet chiar spunea „Mi-aș dona din organe pentru Betty White”, în timp ce alt mesaj o descria pe actriță drept „o comoară națională”.

source:Elle.ro
0