Kylie Minogue și Jack Savoretti a lansat o piesă despre iubire

Kylie Minogue și artistul englez de origine italiană Jack Savoretti readuc în lumina reflectoarelor candoarea iubirii. ”Music's Too Sad Without You” este noul single al celor doi artiști, duet ce se regăsește pe albumul ”Golden” al lui Kylie.

La mai bine de 20 de ani de la înregistrarea legendarului duet cu Nick Cave pentru piesa ”Where The Wild Roses Grow”, Kylie Minogue revine cu o nouă colaborare despre care se va mai auzi și peste ani, credem noi. Artista australiană a scris o frumoasă piesă de dragoste împreună cu Jack Savoretti, rezultatul fiind balada ”Music's Too Sad Without You”.

Melodia a fost interpretată live în premieră în cadrul unui concert pe care Jack Savoretti l-a susținut în luna iulie în Veneția, la Teatro La Fenice. În aplauzele publicului, artistul a invitat-o pe Kylie pe scenă, aceasta povestind cum au ajuns să colaboreze.

”Ne-am întâlnit, am scris piesa aceasta împreună și am devenit fana lui de atunci, la fel ca voi toți”, a mărturisit Kylie.

Videoclipul melodiei a fost filmat chiar în acel teatru în care a avut loc și premiera piesei. În clipul regizat de Joe Connor o vedem pe Kylie mai tânără parcă și mai senzuală ca niciodată, iar pe Jack Savoretti tânjind cu timiditate la o reîntâlnire cu aleasa inimii sale.

"Music's Too Sad Without You" se regăsește pe albumul ”Golden”, ce marchează începutul colaborării lui Kylie cu BMG. Întregul disc a fost compus în Nashville, piesele pornind de la acorduri de chitară și povești reale, desprinse din viața artistei.

”Le-am promis fanilor mei că îmi voi pune inima și sufletul în realizarea acestui abum și m-am ținut de cuvânt. Am reușit să fac asta, iar procesul a fost provocator, distractiv și mi-a adus multe satisfacții”, detalia Kylie Minogue pe Facebook, declarația fiind susținută și în intervenția sa la radio.

Albumul ”Golden” a fost lansat pe 6 aprilie, cuprinzând 12 piese. Discul a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK.