Kanye West și-a schimbat numele de scenă

Kanye West a anunțat că și-a schimbat numele de scenă, iar de acum va răspunde la numele „Ye”, anunțul fiind făcut pe rețeaua de socializare Twitter.

Eu sunt Ye”, a anunțat rapperul.

„Ye” este porecla lui West, la fel ca „Yeezy”. De asemenea, „Ye” este titlul celui mai recent album al artistului. Kanye a anunțat această schimbare cu puțin timp înainte de a apărea în emisiunea „Saturday Night Live”, la postul NBC, unde a cântat deghizat într-o sticlă de apă alături de rapperul Lil Pump.

West și-a încheiat spectacolul cu o piesă intitulată „Ye”, purtând o șapcă cu inscripția „Make America Great Again”. Kanye West a promis recent lansarea unui nou disc, ”Yahndi”, prevăzut pentru sâmbătă. Totuși, acest album se lasă așteptat.

Kanye Omari West este un rapper, singer, songwriter, producător muzical, compozitor de muzică, creator de modă și antreprenor american. A compus mai multe șlagăre pentru artiști ca: Jay Z și Alicia Keys. Intenționând să urmeze o carieră solo ca rapper, West a lansat albumul de debut The College Dropout în 2004, având succes critic și comercial pe scară largă.

West este printre cei mai apreciați muzicieni ai secolului XXI și este unul dintre cei mai bine vanduți artiști din toate timpurile, după ce a vândut mai mult de 32 de milioane de albume și 100 de milioane de descărcări digitale în întreaga lume.

El a câștigat un total de 21 de premii Grammy, făcându-l unul dintre cei mai premiați artiști din toate timpurile și cel mai premiat artist la Premiile Grammy, care a debutat în secolul XXI. Trei dintre albumele sale au fost incluse și clasate pe lista actualizată din 2012 “500 Greatest Albums of All Time” a Rolling Stone.

De asemenea a fost inclus pe anumite liste făcute anual de Forbes. Revista Time l-a numit unul dintre cei 100 de cei mai influenți oameni din lume, în 2005 și 2015.

source:unica.ro
0