Justin Bieber şi Hailey Baldwin au confirmat că s-au căsătorit

Cântăreţul canadian Justin Bieber (24 de ani) şi modelul american Hailey Baldwin (21 de ani) par să confirme zvonurile potrivit cărora s-au căsătorit, după ce pe conturile lor de Instagram au apărut anumite semne.

Se pare că Justin Bieber şi Hailey Baldwin nu mai ascund faptul că s-au căsătorit, conform BBC News. Hailey a decis să dea de înţeles că s-a căsătorit cu Justin Bieber, după ce şi-a schimbat numele pe Instagram în Hailey Bieber. 

De asemenea, şi Bieber a postat o fotografie pe contul social în care cei doi apar ţinându-se de mână, alături de descrierea: „Soţia mea este grozavă“

Potrivit mai multor informaţii apărute în presa de peste Ocean, cei doi s-au căsătorit la New York, în urmă cu două luni, însă Hailey a negat informaţia la acea vreme. Ea şi Justin au anunţat că s-au logodit în iulie. Atunci, Justin a scris pe Instagram: „Hailey, sunt atât de îndrăgostit de tot ce însemni tu“.    

„Foarte pregătit să-mi petrec viaţa cunoscând fiecare parte din tine. Inima mea este completă şi pe deplin a ta şi te voi pune întotdeauna pe primul loc! Tu eşti dragostea vieţii mele, Hailey Baldwin, şi nu aş vrea să o petrec cu altcineva“, sunt câteva din mesajele de dragoste ale lui Bieber.  

TMZ scrie că Hailey a luat decizia de a-şi afişa noul nume pentru a putea să-l folosească ca brand. Hailey a fost văzută purtând numele Bieber pe spatele unei jachete denim la un eveniment Levi din New York City, joi seara.     

Justin Bieber a cerut-o în căsătorie pe iubita lui în timpul unei cine romantice, într-un restaurant de lux din Bahamas. Pe atunci, mai mulţi clienţi ai restaurantului, care au asistat la cererea în căsătorie, au dezvăluit că bodyguarzii lui Justin Bieber le-au cerut să nu îşi folosească telefoanele mobile, pentru a păstra discreţia momentului.    

Hailey Baldwin este fiica actorului Stephen Baldwin (52 de ani), cunoscut din filmul „The Usual Suspects“, şi nepoata starului Alec Baldwin (60 de ani). Cei doi au mai avut o relaţie în 2016, iar în luna iunie, anul acesta, au fost surprinşi din nou împreună.

source:Adevarul.ro
0