Jessica Simpson, criticată de fani după ce a postat un video pe net

Zilele trecute, celebra cântăreață și soțul său, Eric Johnson, s-au distrat la picină alături de cei doi copii ai lor, fiul Ace (4) și fiica Maxwell (6). Ei bine, un video realizat acolo a stârnit furia internauților. Iată de ce!

Prin intermediul unor postări în mediul online, Jessica le-a arătat fanilor de pe Instagram cum s-a distrat cu familia la piscină. Într-unul dintre video-uri, fiul Ace, de doar patru ani, este aruncat în aer de tăticul Eric Johnson. Iar ceea ce părea o cascadorie lipsită de riscuri a stârnit o adevărată controversă în mediul online.

E drept, Jessica a dezvăluit că micuțul Ace avea brațul rupt la momentul acestei cascadorii: ”Un braț rupt nu ține un puști în loc”. De aici și până la a deveni iresponsabilă în ochii internauților n-a fost decât un pas. ”Cel mai stupid lucru pe care îl poți face ca părinte”, ”Nu știam că e posibil să înoți cu brațul rupt. Probabil, nu este cea mai inspirată alegere”, ”Te iubesc, Jess, dar de ce să-ți arunci copilul cu brațul rupt? Chiar și-n apă”, au fost câteva dintre reacțiile acide în mediul online.


source:Okmagazine
0