Jeremy Renner a dezvăluit că s-a accidentat la filmările comediei Tag

Fanii s-au întrebat de ce Jeremy Renner nu a avut un rol important în filmul “Avengers: Infinity War” și se pare că de vina a fost un accident suferit în timpul filmărilor pentru o altă peliculă, comedia “Tag”.

Invitat în emisiunea The Ellen Show, Jon Hamm, care a jucat alături de Renner în “Tag”, a dezvăluit că actorul și-a rupt ambele mâini în a 3-a zi de filmări, potrivit screenrant.com. Perioadă de producție a comediei s-a suprapus cu filmările pentru “Avengers: Infinity War” și “Avengers 4”, așa că se speculează că accidentul suferit de Renner a afectat scenariul pentru ambele filme Marvel și numărul de scene în care apare personajul lui, Hawkeye. 

Când fanii au aflat că Renner a fost accidentat în timpul unei cascadorii, aceștia au presupus că incidentul a avut loc pe platoul de filmare a seriei Marvel, date fiind numeroasele secvențe de acțiune. Însă comedia “Tag” a fost de vina.

“Jeremy Renner...și-a rupt ambele mâini în același timp. Ziua 3 de producție. Mai aveam încă 40 de zile de filmări. Nu uitați că Renner e un om care a filmat sute de filme Avengers și n-a avut nimic. Și face un film despre un joc de leapșa...ambele mâini, că lemnul subțire, s-au rupt că un chibrit,” a declarat Hamm pentru The Ellen Show.

Pentru a putea continuă filmările, Renner a fost nevoit să poarte ghips verde, pentru că echipă de producție să folosească efecte speciale pentru a masca rănile de pe mâinile vedetei. Nu se știe ce a cauzat accidentul, însă se pare că actorul s-a vindecat între timp.

Fanii sunt îngrijorați că accidentul ar putea afecta următorul film “Avengers”. În ciudă faptului că frații Russo, regizorii celor mai recente filme din serie, au declarat că personajele ce nu au avut o prezența semnificativă în “Avengers: Infinity War”, vor avea mai multe scene în “Avengers 4”, e posibil că Hawkeye să nu apăra pe marele ecran atât de des pe cât speră fanii, din cauza accidentului.

Următorul film “Avengers” va fi lansat în anul 2019 și încă nu are un titlu oficial. Rămâne de văzut dacă accidentul lui Renner îi va afecta prezența în pelicule și dacă fanii îl vor putea revedea pe Hawkeye alături de ceilalți super-eroi anul viitor.

source:digi-film.ro
0