Jennifer Lopez este implicată într-un scandal din cauza şoferului ei

Este bine cunoscut faptul că vedetele care locuiesc în Statele Unite sunt urmărite non-stop de paparazzi, însă nu de foarte multe ori se întâmplă ca între aceştia să se creeze diferite conflicte.

Recent, Jennifer Lopez a fost implicată într-un scandal din cauza şoferului ei, care a dat intenţionat cu maşina peste un fotograf. Potrivit presei din străinătate, J. Lo şi partenerul ei, Alex Rodriguez, au luat masa la un restaurant din Hollywood, iar la ieşire mai mulţi paparazzi au încercat să îi fotografieze.

Din păcate pentru unul dintre fotografi, şoferul maşinii în care se aflau artista şi partenerul ei a accelerat şi l-a lovit pe acesta. După ce a trecut cu o roată peste piciorul fotografului, şoferul a coborât nervos şi l-a apostrofat pe acesta că nu s-a dat din faţa maşinii, însă martorii au încercat să îi atragă atenţia acestuia că a dat intenţionat cu maşina peste paparazzi.

În timpul în care şoferul se certa cu lumea din jur, Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez nu s-au dat jos din maşină, iar în momentul în care şoferul a realizat că toţi cei din jur au văzut că l-a lovit intenţionat pe fotograf, s-a urcat înapoi în maşină şi a plecat în trombă.

source:Okmagazine
0