Irina Tarasiuc și Serghey Kovalsky au lansat un nou videoclip Piramida

Irina Tarasiuc și Serghey Kovalsky formează un cuplu frumos pe scenă, dar și în viața reală. Cei doi reușesc să păstreze focul dragostei, fiind unul din cele mai admirate și solide cupluri din showbizul de acasă.

Irina și Serghey, membrii formației ,,Lume”, și-au petrecut, recent, vacanța în Egipt. Cei doi au călătorit, dar și au surprins frumusețile destinației în cel mai nou videoclip, lansat la piesa ,,Piramida”, transmite unica.md.

Pasionali și romantici, îmbrăcați în ținute tradiționale orientale, soții Kovalsky și-au dezlănțuit sentimentele unul pentru celălalt, într-o poveste de dragoste pe care mulți dintre noi o trăiesc.

„Demult nu am filmat clipuri pentru piesele noastre romantice. Avem mari emoții și sperăm să vă placă. Familia este, de fapt, piramida pe care soțul și soția o construiesc zi de zi! Aceasta este o muncă foarte dificilă și grea! Dar cine suntem noi fără familia noastră? Care este semnificația vieții atunci? Aveți grijă unul de celălalt și construiți iubirea Piramidei cu dragoste!”, a menționat Irina, în descrierea videoclipului.

Vizionare plăcută!

source:unica.md
0