În Spider-Man: Homecoming va apărea un nou personaj - Spider-Woman

Publicaţia The Hollywood Reporter a confirmat zvonurile legate de apariţia Femeii Păianjen în următorul film Spider-Man: Homecoming.

Potrivit informaţiilor obţinute, aceasta nu va apărea în costumul de supererou. O vom cunoaşte, în primă fază, drept Jessica Drew, un agent special internaţional – un fel de fată Bond.

Mysterio va fi antagonistul principal al filmului, un cascador şi maestru al efectelor speciale, pe numele său real Quentin Beck, care recurge la cunoştinţele şi vasta sa experienţă în domeniu pentru a teroriza oraşul New York, simulând, în unele cazuri, abilităţile Omului Păianjen. În acest rol l-am putea vedea pe Jake Gyllenhaal, după ce Ryan Gosling şi Matt Damon au refuzat partitura.

Şi Vulture va avea o apariţie în pelicula al cărei nume a fost dezvăluit săptămâna trecută chiar de către starul acesteia, actorul Tom Holland. Spider-Man: Far From Home va prezenta şi alţi villaini, într-un efort de a dezvolta universul Spider-Man mai bine decât au făcut-o cei de la Sony Pictures.

Unul dintre aceştia ar putea fi Alistair Smythe, un geniu al tehnologiei. Coleg de şcoală cu Peter Parker, acesta face tot posibilul pentru a-i întoarce pe amicii acestuia împotriva lui şi de a-l face indezirabil şi în ochii tatălui său, Spencer Smythe, care lucrează pentru Stark Industries. În benzile desenate, Spencer devine creatorul unei serii de roboţi al căror scop este acela de a-l anihila pe Spider-Man. Eforturile sale sunt continuate de către Alistair.

În regia lui Jon Watts, Spider-Man: Far From Home se va lansa în Statele Unite pe 5 iulie 2019.

source:Cinemagia.ro
0