Hugh Jackman ar putea intra în Cartea Recordurilor

Și-a făcut un nume la Hollywood după ce l-a jucat pe Wolverine. Hugh Jackman s-a transformat în mutantul cu abilități de regenerare de nouă ori în 17 ani, iar această performanță l-ar putea ajuta să între în Cartea Recordurilor.

Hugh Jackman a dezvăluit, într-un interviu recent, că nu i-ar displăcea să între în Cartea Recordurilor. Dimpotrivă, această a fost una dintre cele mai mari dorințe ale sale din copilărie: "Visul meu și al fratelui meu a fost să îi impresionam într-o bună zi pe cei de la Guiness", a spus pentru The Zoe Ball Show Show.

"Am încercat să jucăm badminton timp de 48 de ore continuu, am încercat să dăm cu banul de pe cot și abia recent am realizat că e posibil că abia la vârstă așa să fi reușit în record, nu știu".

Când prezentatorul emisiunii i-a spus că și-a atins scopul, Hugh a întrebat în glumă: "Poți tu să-i contactezi pe oamenii de la Guinness? Ar fi minunat".

Hugh Jackman a apărut pentru prima oară în rolul lui Wolverine în X-Men în 2000, și a jucat în trei filme de sine stătătoare, ultima dată transformându-se în Logan în 2017.

În prezent, australianul în vârstă de 50 de ani este pe cale să-și înceapă turneul mondial "The Man, The Music, The Show", un spectacol inspirat de filmul "The Greatest Showman", care a avut un succes uriaș în ultimul an, scrie filmnow.ro.

"Am lucrat la acest spectacol opt ani, dar, evident, filmul a contribuit enorm la promovarea lui. Sigur că show-ul va include și cântece din muzical. Sunt copleșit de sprijinul pe care l-am primit în Regatul Unit și Irlanda. Abia aștept să ajung acolo", a spus Jackman, care a primit numeroase nominalizare în 2018 pentru lung-metrajul pe care l-a regizat.

source:filmnow.ro
0