Henry Cavill nu-l va mai interpreta pe Superman

Mai multe surse spun că actorul britanic Henry Cavill nu-l va mai interpreta pe iconicul super erou în viitoarele filme cu Superman. Iată cum s-a ajuns la această decizie.

Mai multe surse au declarat pentru publicația The Hollywood Reporter că Henry Cavill și-a agățat în cui celebra pelerină roșie. Deși casa de producție Warner Bros. și-a dorit reîntoarcerea lui Cavill în rolul lui Superman pentru filmul Shazam!, discuțiile legate de contract dintre agenții actorului și Warner Bros. nu au ajuns la un numitor comun, ba din contră au închis orice șansă pentru posibilele viitoare apariții ale lui Superman.

Un purtător de cuvânt al Warner Bros. a declarat pentru revista People: „deși nu au fost luate decizii privitoare la viitoare filme cu Superman, avem un mare respect și o relație foarte bună cu Henry Cavill, iar asta rămâne neschimbat.”

În plus, studiourile Warner Bros. și-au mutat atenția către un film cu Supergirl – povestea unei adolescente super eroine. Acest film îl scoate din calcul din start pe Henry Cavill din cauza vârstei, deoarece Superman ar trebui să fie un copil, conform povestei din benzile desenate.

„Superman este precum James Bond, după un timp trebuie să cauți alți actori”, a declarat o sursă din interiorul studiourilor Warner Bros. pentru The Hollywood Reporter. De altfel, și aventura actorului Ben Affleck în pielea lui Batman se încheie. Conform The Hollywood Reporter, actorul nu își va mai relua activitatea de revoluționar. În schimb, următorul film va avea în centrul său o versiune mai tânără a supereroului.

Henry Cavill l-a jucat pe Superman în 2013, în filmul Man of Steel, în 2016, în Batman v. Superman: Dawn of Justice și un an mai târziu în Justice League. 

În urmă cu o săptămână aflam că actorul britanic se întoarce la serialele TV după o pauză de opt ani. Henry Cavill va avea rolul principal în serialul Netflix, The Witcher. Bazat pe una dintre cele mai bine vândute serii fantasy, The Witcher spune povestea lui Geralt of Rivia, un vânător de monștri, care luptă să-și găsească locul într-o lume în care oamenii se dovedesc adesea a fi mai răi decât fiarele. Serialul va avea opt episoade și va fi regizat de Alik Sakharov, Alex Garcia Lopez și Charlotte Brändström.

source:Glamour.ro
0