Harry Styles îl va interpreta pe Prinţul Eric în live-action-ul The Little Mermaid

Cântăreţul Harry Styles se află în negocieri cu Disney pentru a juca rolul Prinţului Eric în remake-ul live-action "The Little Mermaid/ Mica sirenă".

Vestea vine la scurt timp după ce cântăreața R&B Halle Bailey a fost aleasă pentru rolul Ariel în noul remake Disney regizat de Rob Marshall. Distribuirea celor doi artişti în rolurile principale confirmă intenţia studiourilor de a transforma muzica într-o componentă principală a noului film. 

Varianta originală "The Little Mermaid/ Mica sirenă", lansată în 1989, a câştigat două premii Oscar pentru Cel mai bun cântec original (Under the Sea) şi Cea mai bună coloană sonoră.

Harry Styles a fost membru în formaţia One Direction, iar apoi a ales o carieră solo. Şi-a făcut debutul ca actor în drama premiată cu Oscar "Dunkirk", regizată de Christopher Nolan, transmite filmsi.ro.

Harry Styles s-ar putea alătura unei distribuţii formate din Jacob Tremblay şi Awkwafina, iar Melissa McCarthy se află în negocieri pentru a juca rolul vrăjitoarei Ursula. 

Filmările noului live-action "The Little Mermaid" vor începe în 2020, iar producţia va cuprinde piese din animaţia originală, dar şi compoziţii noi semnate de Alan Menken şi Lin-Manuel Miranda. 

source:filmsi.ro
0