Ghostbusters revine pe marile ecrane în 2020

Studiourile Columbia Pictures și cineastul Ivan Reitman au hotărât să nu renunțe la franciza Ghostbusters, în ciuda insuccesului avut la critică și public de versiunea lansată în 2016, în care personajele centrale au fost femei.

EntertainmentWeekly.com scrie că un nou film, plasat în universul original, este deja în dezvoltare, iar la cârma lui a fost numit Jason Reitman.

Jason este fiul lui Ivan Reitman (cel care a regizat filmele Ghostbusters din 1984 și 1989) și regizor/scenarist al lui Juno, Young Adult, Up in the Air. El va și imagina povestea noii producții, alături de Gil Kenan, cunoscut pentru regia lui City of Ember, Monster House și remake-ul la Poltergeist, informează cinemagia.ro.

Detalii legate de scenariul filmului nu au fost încă dezvăluite. Tot ce se știe deocamdată este că nu va avea nicio legătură cu pelicula din 2016 și că pentru distribuție au fost căutați actori adolescenți. Filmările sunt programate pentru a doua parte a lui 2019, iar lansarea va avea loc, cel mai probabil, în 2020.

source:Cinemagia.ro
0