Filmul Halloween a beneficiat de o lansare peste aşteptări în SUA

Pelicula cu Jamie Lee Curtis în distribuţie s-a lansat cu 77 milioane de dolari şi a detronat A Star is Born.

Producţia Blumhouse/Universal, Halloween (al 11-lea film al seriei), a beneficiat de o lansare peste aşteptări în Statele Unite, unde a detronat A Star Is Born din topul filmelor săptămânii cu cele mai bune încasări.

A obţinut 77,5 milioane de dolari la debut – a doua cea mai bună lansare de până acum a lunii octombrie şi cea mai bună lansare a francizei. Este şi cea mai mare sumă obţinută vreodată la debut de un film în care apare o actriţă peste 55 de ani (Jamie Lee Curtis). Internaţional, pelicula a obţinut 91,8 milioane de dolari.

Suma obţinută de pelicula horror este şi mai impresionantă atunci când o punem alături de suma obţinută la box office-ul nord american de toate producţiile seriei – 80 milioane de dolari. Este şi titlul cu cel mai bun debut al studioului Blumhouse (pe locul întâi s-a aflat până acum Paranormal Activity 3, care a obţinut 52,5 milioane de dolaril la lansare).

Topul cinci al clasamentului este completat de A Star is Born, trecut acum pe locul doi, cu 19.3 milioane de dolari încasate în acest sfârşit de săptămână. Este urmat, pe trei, de Venom (18,1 milioane), Goosebumps 2: Haunted Halloween (9,7 milioane) şi First Man (8,5 milioane de dolari).

source:Cinemagia.ro
0